George Burcea, mesaj de suflet pentru Andreea Bălan: “Pentru că patul tău de spital este și patul meu”

George Burcea, mesaj de suflet pentru Andreea Balan

George Burcea, mesaj de suflet pentru Andreea Balan

În ultimele săptămâni, Andreea Bălan și George Burcea au demonstrat că dragostea lor învinge  chiar și moartea. George Burcea, mesaj de suflet pentru Andreea Bălan: Pentru că patul tău de spital este și patul meu'.

În ultima perioadă, îndrăgita artistă a trecut prin momente greu de explicat. Andreea Bălan a suferit un stop cardio respirator pe masa de operație în timp ce aducea pe lumea a doua ei fetiţă.

Și când credeam că a trecut peste momentele de cumpănă, Andreea Bălan a ajuns din nou pe masa de operație.

Andreea se confruntă cu alte probleme de sănătate, consecință a incidentului din sala de operație. Iar George Burcea a fost alături de Andreea Bălan și pe patul de spital.

George Burcea, mesaj de suflet pentru Andreea Bălan: Pentru că patul tău de spital este și patul meu'

În această dimineața, George a postat pe rețelele de socializare un mesaj în care își exprimă toata iubirea pentru Andreea Bălan.

“Pentru că problema ta este și problema mea. Pentru că patul tău de spital este și patul meu. Pentru că zâmbetul tău este și zâmbetul meu. Pentru că ai tăi copii sunt ai noștri copii. Pentru că familia mea sunteți voi, mămiciule. Pentru că vă iubesc”, este mesajul pe care George Burcea l-a postat.

Pentru ca problema ta este si problema mea. Pentru ca patul tau de spital este si patul meu. Pentru ca zambetul tau este…

Publicată de George Burcea pe Luni, 25 martie 2019

 

Foto: facebook.com

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Publicitate
Huff
VIVA!
Retete
Baby
Sfatul parintilor
Mai multe din Vedete