Joe Biden, depistat pozitiv Covid-19 la doar trei zile după vindecare

Președintele Joe Biden este în continuare purtător al virusului COVID-19, după ce sâmbătă a fost diagnosticat din nou.

Dr. Kevin O’Connor, medicul președintelui, a dezvăluit marți după-amiază că Joe Biden prezintă primele simptome de Covid-19 de la diagnosticul de revenire de acum trei zile: o tuse ușoară. Cu toate acestea, spune O’Connor, președintele rămâne fără febră și cu semne vitale promițătoare.

„Temperatura, pulsul, tensiunea arterială, ritmul respirator și saturația de oxigen rămân în întregime normale”, a scris O’Connor într-o scrisoare adresată personalului președintelui, scrie People. În plus, „plămânii săi sunt curați”.

Biden va rămâne în izolare strictă până când testul va fi negativ și este monitorizat în mod regulat pentru a depista rapid orice potențial declin.

Președintele a fost testat pentru prima dată pozitiv pentru COVID-19 pe 21 iulie, după ce s-a simțit rău în seara precedentă. Vaccinat de două ori, simptomele sale au fost ușoare, iar în cinci zile a învins virusul cu ajutorul unui tratament cu Paxlovid.

Cu toate acestea, cu Paxlovid, poate apărea așa-numitul “COVID de regresie”, iar O’Connor și-a declarat intenția de a-l supraveghea cu atenție pe președinte în cazul în care acesta revine.

Sâmbătă, a revenit și până marți, 2 august, Joe Biden nu a prezentat niciun simptom de la revenirea virusului. Din fericire, O’Connor rămâne neliniștit cu privire la capacitatea președintelui de a lupta împotriva celui de-al doilea val de COVID-19.

Biden își continuă programul așa cum a fost planificat, lucrând de la distanță la Casa Albă.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Kudika
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Stiri