Jeremy Renner, primul interviu după accidentul cu plugul de zăpadă: „Am ales să supraviețuiesc”

Jeremy Renner și-a riscat viața pentru a-și salva nepotul atunci când acesta a suferit răni grave în accidentul cu plugul de zăpadă din 1 ianuarie, iar actorul de la Marvel a mărturisit că „ar face-o din nou”.

Într-un fragment din primul său interviu de la incident, Renner, în vârstă de 52 de ani, vorbește cdespre ce s-a întâmplat în acea zi și despre cum a fost viața lui de atunci.

Când a fost întrebat dacă își amintește durerea, Renner a spus: „Oh, totul. Am fost treaz în fiecare moment”.

După ce Diane Sawyer, în vârstă de 77 de ani, a trecut în revistă lista rănilor sale, care includea peste 30 de oase rupte, ea l-a întrebat despre momentul în care a spus „Îmi pare rău” familiei sale în limbajul semnelor, atunci când nu a putut vorbi în urma accidentului.

„Da … “, a răspuns Renner după o pauză, devenind emoționat în timp ce își întorcea capul, scrie People. Dar, după cum a spus actorul, el „a ales să supraviețuiască”, adăugând: „Nu mă vei ucide. În niciun caz”.

Renner a suferit mai multe intervenții chirurgicale după ce a supraviețuit accidentului petrecut pe proprietatea sa de lângă Reno, Nevada, în ziua de Anul Nou.

Inițial, el a fost adus în “stare critică, dar stabilă” după ce plugul său de zăpadă (despre care se spune că ar cântări aproape șase tone) l-a călcat în timp ce ajuta un membru al familiei să scoată din zăpadă un vehicul “blocat”.

„Am pierdut multă carne și oase în această experiență, dar am fost realimentat și reumplut cu dragoste și titan”, i-a spus el lui Sawyer.

Întrebat dacă vede „același chip” ca înainte de accident atunci când se uită acum în oglindă, Renner a zâmbit și a spus: „Nu, văd un om norocos”.

Jeremy Renner și-a ținut fanii la curent cu recuperarea sa după accident. Recent, el a împărtășit o actualizare a recuperării, postând un videoclip cu el însuși mergând pe o bandă de alergare cu ceva ajutor.

„Acum trebuie să găsesc ALTE lucruri care să îmi ocupe timpul pentru ca organismul meu să se poată recupera din voința mea”, a scris vedeta pe Twitter, împreună cu hashtagu-urile”#mindful”, “#intended” și “#recovery”.

În februarie, Evangeline Lilly, colega lui Renner în Marvel, a declarat că l-a vizitat pe actor la domiciliul său, iar progresul și moralul acestuia au surprins-o după ce a aflat despre gravul accident.

Ea a remarcat cât de „incredibil de curajos și puternic” este el și a spus că folosea un scaun cu rotile prin casă în timp ce râdea cu prietenii.

Potrivit sursei citată anterior, Lilly, în vârstă de 43 de ani, a declarat la vremea respectivă: „Este făcut din ceva foarte dur, tipul ăsta. Întotdeauna ai putut să vezi asta la el. Se recuperează incredibil și mă bucur foarte tare pentru el”.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
ELLE
Publicitate
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Life.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete