Jennifer Love Hewitt este însărcinată! Actrița așteaptă al treilea bebeluș: un „cadou frumos și surprinzător”

Jennifer Love Hewitt este însărcinată! Actrița așteaptă al treilea bebeluș: un „cadou frumos și surprinzător”

Jennifer Love Hewitt este pe cale să organizeze o petrecere de cinci persoane!

Actrița este însărcinată, așteaptă al treilea copil cu soțul Brian Hallisay și a dezvăluit mare veste în exclusivitate pentru PEOPLE. Hewitt este, de asemenea, mama fiului Atticus James, în vârstă de cinci ani jumate și fiica Autumn James, șapte ani, spune că vestea este o surpriză binevenită.

„Am fost întotdeauna deschiși pentru un al treilea copil, dar cu siguranță nu ne-am gândit că acest moment va fi în anul nebun pe care l-a avut întreaga lume. Simt că am fost capabil să cresc până acum doi copii cu adevărat speciali, care vor fi niște modele minunate. Acesta a fost un cadou atât de plăcut, frumos, dar și surprinzător', a spus Hewitt, în vârstă de 42 de ani.

Cei doi copii ai lui Hewitt par mai entuziasmați decât ea cu privire la întâmpinarea unui nou membru în familie. Atât de mult încât Atticus chiar a ghicit că mama era însărcinată înainte ca ea să știe.

„Într-o seară, eu și copiii noștri stăteam întinși în pat uitându-ne la televizor și a apărut o reclamă Clearblue (test de sarcină) la televizor. De nicăieri, fiul meu a zis: < < Hei mami, ar trebui să comanzi unul în cazul în care există un bebeluș în burta ta > > . Mi-au cerut mereu un frate. Nu am fost contra, pur și simplu nu era ceva la care ne gândeam activ', a mai adăugat actrița.

A luat un test și a rămas surprinsă să vadă că fiul său a avut dreptate.

„Mi-am spus: < < Wow, este foarte interesant cum a lucrat Universul > > . Mai folosisem testele ClearBlue și a fost pur și simplu amuzant că a văzut acea reclamă și a spus asta cu voce tare', a povestit Jennifer Hewitt, adăugând că Atticus și Autumn erau amândoi „atât de încântați'.

Hewitt adaugă că este „mândră' de ea însăși pentru că și-a păstrat sarcina în secret până acum, chiar și în timp ce juca rolul unei femei însărcinate, Maddie, simulând un travaliu și o naștere „intensă'.

„Cel mai nebunesc și cel mai suprarealist moment a fost acela de a naște în timp ce eram însărcinată. A fost foarte interesant'.

Când va veni momentul nașterii, Jennifer Hewitt a spus că va fi recunoscătoare să îl aibă pe soțul ei alături de ea în sala de nașteri.

„În timpul travaliului, el este ca o piatră tare', spune ea despre Hallisay, cu care s-a căsătorit în noiembrie 2013. „Nu ai ști niciodată dacă a fost panicat, îngrijorat sau stresat sau altceva – este foarte bun. Mă face să râd și că mănâncă o mulțime de gustări. De obicei, în geanta mea de spital se află o ținută pentru mine, o ținută pentru bebeluș și apoi gustări pentru Brian!'

Deși Hewitt spune că iubește „experiența' de a fi însărcinată, bebelușul nr. 3 va fi probabil și ultimul: „Sunt destul de sigură. Nu cred că aș putea să mai fac altul. Cinci membri într-o familie sunt suficienți'.

Foto: Instagram, Profimedia

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ziareonline.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete