Jennifer Dumitrașcu, Carina din „Îngerașii”, s-a transformat. Susține curând Bacalaureatul și știe ce facultate vrea să urmeze

În urmă cu aproximativ 13 ani de zile apărea pe micul ecran, la Acasă TV. Jennifer Dumitrașcu a jucat rolul Carinei din telenovela „Îngerașii'. Iată cum arată și cu ce se ocupă acum adolescenta. 

carina din ingerasii jennifer dumitrascu 1SeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 3

Din distribuția serialului „Îngerașii' au făcut parte nume importante din lumea teatrului și filmului românesc, printre care Marian Râlea, Rodica Popescu-Bitanescu, Rodica Negrea, Lucian Ifrim, Ioan Isaiu, Dana Dembinski sau Adela Popescu. Alături de ei, au apărut și mai mulți copii, printre care Jennifer Dumitrașcu, Lili Sanboeuf și Ionuț Bora.

Jennifer Dumitrașcu s-a remarcat, ea avea doar șase ani când au început filmările serialului difuzat pe Acasă TV. Ea a dat viață personajului Carina, fiica Liei (personaj interpretat de Adela Popescu).

Jennifer Dumitrașcu a crescut, a împlinit la începutul lunii aprilie 19 ani. S-a transformat într-o adevărată domnișoară, e înaltă, blondă și poartă părul lung. Acum, aceasta e pregătită să susțină examenul de Bacalaureat, știe deja și ce facultate vrea să urmeze.

„M-am decis să urmez Facultatea de Psihologie, chiar dacă nu e în mediul artistic. Eu consider că mi se potrivește foarte bine, cred că altă facultate nu mi se potrivește mai bine. Eu cred că o să mă ajute foarte tare, eu chiar dacă sunt deschisă sunt o persoană care se sensibilizează foarte ușor. O să dau și la Teatru în paralel, nu o să las această treabă cu arta niciodată', a spus Jennifer Dumitrașcu într-o emisiune TV.

Adolescenta e pasionată în continuare de muzică și actorie. Recent a lansat o piesă, „Numai tu'. Ea face parte și din echipa de la Opera pentru Copii din București și acum 5 ani a fost vocea mai multor animații, cum ar fi „În căutarea lui Dory'(2016), „Cartea Junglei'(2016) sau „Întors pe dos'(2015).

Vezi şi subiectele la matematică la BAC 2022!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete