A murit John Davis, adevărata voce din spatele formației Milli Vanilli

Cântăreţul John Davis, una dintre vocile din spatele celebrului grup Milli Vanilli, a murit la vârsta de 66 de ani din cauza complicațiilor apărute ca urmare a infectării cu noul coronavirus, informează CNN.

Anunțul a fost făcut chiar de fiica artistului, Jasmin Davis, printr-un mesaj postat pe Facebook. „A făcut mulţi oameni fericiţi cu râsul şi cu zâmbetul său, cu spiritul său fericit, cu dragostea şi mai ales cu muzica sa. Vă cer o ultimă rundă de aplauze, a scris Jasmin pe pagina sa de Facebook.

John Davis şi alţi colegi cântăreţi de studio au înregistrat albumul de mare succes „Girl You Know Its True', lansat în 1989, însă au fost menționați ca interpreți secundari. Albumul a devenit un imens succes la nivel mondial, fiind vândut în 11 milioane de exemplare. A fost susţinut şi de single-urile ulterioare „Blame It On The Rain' şi „Babe Dont Forget My Number'.

Milli Vanilli a primit în 1990 premiul pentru Cel mai bun artist debutant, însă distincția le-a fost retrasă celor doi membri ai trupei, Fabrice Morvan şi Rob Pilatus, după ce ce a apărut informația că nu au înregistrat niciodată și au făcut playback pe scenă în timpul concertelor.

Potrivit CNN, după acest scandal, Davis şi colegul său, Brad Howell, au format trupa The Real Milli Vanilli și au lansat în 1991 singurul lor album, denumit „The Moment of Truth'.

John Davis s-a născut în Carolina de Sud, după care care s-a mutat cu familia în Germania. În această țară el a cunoscut consacrarea mondială după ce a fost angajat de o celebră casă de discuri, ca să fie vocea din spatea grupului Milli Vanilli. Ideea i-a aparținut producătorului Frank Farian, cel care s-a ocupat şi de formația Boney M.

De altfel, Franck Farian a fost cel care, în 1998, a dezvăluit că Fabrice Morvan și Rob Pilatus au făcut playback și că nu aveau nici un talent vocal, ci doar o prezență scenică de remarcat. Pilatus a murit în cursul aceluiași an ca urmare a unei supradoze de heroină, la vârsta de doar 32 de ani.

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete