Jennifer Aniston, obligată să slăbească 14 kg pentru a obține rolul lui Rachel din serialul „Friends”

Actrița de origine americană Jennifer Aniston (50 de ani) a fost nevoită să slăbească 14 kilograme pentru a obține rolul lui Rachel Green din serialul de mare succes Prietenii tăi.

Dezvăluirea a fost făcută de scriitorul Saul Austerlitz în cartea Generation Friends: An Inside Look at the Show That Defined a Television Era, dedicată aniversării de 25 de ani a serialului Friends, lansat pe 19 septembrie 1994.

În carte este menționat, printre altele, și că lui Jennifer Aniston nu i-a fost deloc ușor să obțină rolul lui Rachel.

„Metropola Los Angeles era și este un loc în care e greu să fii actriță. Un loc unde e greu pentru o femeie și unde, la vremea aceea, îi era foarte greu și agentului ei să gestioneze toate aceste situații”, scrie Saul Austerlitz.

Jennifer Aniston, obligată să slăbească 14 kg pentru a obține rolul lui Rachel din serialul „Friends”

Acesta afirmă că, în momentul în care a auzit că trebuie să slăbească 14 kilograme, Jennifer i-a spus agentului ei: „O să fie groaznic pentru mine”.

Vedeta a fost nevoită să slăbească pentru că producătorilor nu le plăcea că, pe sticlă, Jennifer părea mai plinuță decât era de fapt în realitate, scrie Nation.com.

„Toată lumea putea vedea cât de frumoasă era, dar, cu adevărat, camera de filmat adaugă 5 kilograme”, mai adaugă Saul Austerlitz.

Bărbatul menționează și cum mai mulți producători i-au spus actriței că era pur și simplu „prea grasă”.

Într-un interviu mai vechi, Jennifer a mărturisit că s-a simțit izolată și dezgustată de aceste întâmplări.

„Agentul meu a fost direct. A fost cel mai bun lucru pe care l-a făcut. Mi-a arătat latura dezgustătoare a Hollywoodului – Nu obțineam multe roluri pentru că eram prea grasă”, a mărturisit actrița.

Jennifer Aniston este una dintre cele mai apreciate actrițe de la Hollywood. În plan personal, vedeta a fost căsătorită de două ori.

Între anii 1998 și 2005, Jennifer a format un cuplu cu celebrul Brad Pitt. S-au căsătorit în luna iulie a anului 2000 și au divorțat cinci ani mai târziu, în 2005.

Din 2011 până în 2018, actrița a format un cuplu cu actorul Justin Theraux. Cuplul a fost căsătorit timp de trei ani, din 2015 până în 2018.

Foto: Hepta.ro

Citește și:

Kate Middleton este din nou însărcinată? Semnele care o dau de gol pe ducesa de Cambridge

Actrița Keira Knightley a născut pentru a doua oară! Ea și soțul ei mai au o fiică, Edie

Este de nerecunoscut! Cum arată Selma Blair după ce a început tratamentul împotriva sclerozei multiple?

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
Libertatea
Retete
Baby
ELLE
VIVA!
Shtiu.ro
Diva Hair
Huff
Sfatul parintilor
TV Mania
Mai multe din Vedete