Angelina Jolie, acuzații grave la adresa lui Brad Pitt. Susține că l-a strâns de gât pe unul dintre copiii lor

Angelina Jolie a depus o plângere ca răspuns la procesul intentat de Brad Pitt pentru că și-a vândut acțiunile la compania lor de vinuri, susținând că acesta a încercat să o împiedice să vorbească despre presupusele abuzuri.

Angelina Jolie a răspuns la procesul intentat de Brad Pitt în legătură cu compania de vinuri pe care au deținut-o anterior împreună, lansând noi afirmații șocante împotriva fostului ei soț în legătură cu incidentul lor din 2016 din avion.

Plângerea în contradictoriu de marți, 4 septembrie, depusă de avocații actriței la Los Angeles, conține acuzații despre conflictul din 14 septembrie 2016, din avionul privat, care a dus la depunerea cererii de divorț câteva zile mai târziu.

Potrivit People, în noul dosar conține următoarea declarație: „Când unul dintre copii a apărat-o verbal pe Jolie, Pitt s-a năpustit asupra propriului copil, iar Jolie l-a apucat din spate pentru a-l opri. Pentru a o lua pe Jolie de pe spatele lui, Brad Pitt s-a aruncat cu spatele în scaunele avionului, rănind-o pe Jolie la spate și la cot. Copiii s-au repezit și toți au încercat cu curaj să se protejeze reciproc. Înainte de a se termina, actorul l-a strâns de gât pe unul dintre copii și l-a lovit pe altul în față. Unii dintre copii l-au implorat pe Pitt să se oprească. Cu toții erau speriați.”

Documentele susțin că, pe parcursul a „mai multor ore tensionate” din timpul zborului, Brad Pitt a țipat și și-a înjurat familia și la un moment dat, a turnat alcool pe fosta soție, dar și pe copii.

Deși Angelina Jolie s-a luptat din răsputeri să nu mai aducă în prim-plan această nefericită întâmplare, ea susține că Brad Pitt a forțat-o atunci când a intentat acest proces care are legătură cu acțiunile ei de la compania de vinuri.

„Este incredibil de trist că ea continuă să refacă, să revizuiască și să își reimagineze descrierea unui eveniment care s-a întâmplat acum 6 ani, adăugând informații complet neadevărate pentru a încerca să obțină o atenție suplimentară pentru ea însăși în detrimentul familiei lor.

Ea a avut ocazia să împărtășească informațiile cu forțele de ordine care au luat decizia de a nu depune plângere. Ea a avut șansa de a împărtăși aceste informații în timpul lungului proces de custodie, în urma căruia judecătorul i-a acordat custodia 50-50 lui Pitt. Ea revine lună de lună cu informații noi și încă false, în scopuri pe care numai ea le poate înțelege.”, a declarat pentru PEOPLE o sursă apropiată lui Pitt.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Kudika
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete