Jennifer Aniston are probleme de infertilitate și s-a resemnat cu gândul că nu poate râmâne însărcinată: „Am încercat și fertilizarea in vitro, am băut ceaiuri chinezești”

Jennifer Aniston, în vârstă de 53 de ani, și-a deschis sufletul și a vorbit despre problemele de infertilitate pe care le are. Ea s-a resemnat cu gândul că nu va putea rămâne însărcinată.

Deși a încercat mai multe tratamente, Jennifer Aniston nu a avut niciun rezultat și nu a rămas însărcinată așa cum spera din tot sufletul. Actrița regretă că și-a pus cariera pe primul loc și nu s-a concentrat mai mult asupra unei familii. Acum, ea deja s-a resemnat cu gândul că nu va putea avea copii.

„Aici sunt azi. Nava a navigat. De fapt mă simt puțin ușurată deoarece nu mai există întrebări precum „Pot? Poate. Poate. Nu mai trebuie să mă gândesc la asta', a declarat celebra actriță pentru Allure, pe a cărei copertă a apărut.

Jennifer Aniston are probleme de infertilitateSeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 3

„Am încercat să rămân însărcinată. A fost o călătorie dificilă care a durat mai mulți ani. Am încercat și fertilizarea in vitro, am băut ceaiuri chinezești, le-am încercat pe toate. Printre altele a existat acea poveste care m-a descris ca fiind egoistă, concentrată doar pe carieră, au existat zvonuri că soțul meu (la acea vreme Justin Theroux, n.r.) m-a părăsit din această cauză. Totul a fost o minciună. Măcar dacă cineva mi-ar fi spus, cât eram în termen, să îmi îngheț ovulele, să-mi fac o favoare. Nu m-am gândit la asta și iată că astăzi mă trezesc că vaporul a plecat', a declarat Jennifer Aniston.

De-a lungul timpului s-a mai speculat că Jennifer Aniston ar fi fost însărcinată, însă ea suferea în secret că nu putea deveni mamă.

„Nu îmi place presiunea pe care oamenii o pun pe mine, pe femei, cum că ai eşuat ca femeie dacă nu ai procreat. Nu mi se pare corect', mai declara actrița în cadrul interviului.

FOTO: Hepta

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Kudika
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete