Alex Dobrescu zice că s-a împăcat cu Cristina Cioran. Noi declarații despre nuntă: „Este doamna și femeia vieții mele”

Alex Dobrescu susține că el și Cristina Cioran s-au împăcat, asta după ce săptămâna trecută el a declarat că nu mai e iubitul vedetei și, mai mult decât atât, ea a confirmat despărțirea, dar a adăugat că e posibilă o împăcare.

Bărbatul a declarat pentru spynews.ro cât de mult o iubește pe Cristina Cioran, dar și că vor neapărat să facă nuntă. S-au gândit și la locație deja, la Loft. Alex Dobrescu a precizat că ei s-au mutat într-un alt apartament. „E bine (n.r. Cristina Cioran), avem un alt apartament unde se odihnește cu fata noastră, o îngrijește perfect. O să revină săptămâna viitoare și o să vă anunțăm cu drag despre marele eveniment, care o să aibă loc în viața noastră.

Nu ne-am despărțit, se speculează multe lucruri, ne iubim cu adevărat. Este doamna și femeia vieții mele, mi-a dăruit cel mai frumos cadou pe lume. După băiatul pe care îl am, mi-a făcut o fetiță perfectă și în curând o să ne căsătorim. În curând!

În 2-3 săptămâni, am pus detaliile la punct și sper să ne primească și să facem nunta la Loft. Și în biserică, bineînțeles, că noi respectăm normele', a declarat Alexandru Dobrescu.

Cristina Cioran și Alex Dobrescu au împreună o fetiță, pe Ema.SeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 3

Declarațiile lui vin la scurt timp după dezvăluirea publică făcută de Cristina Cioran. „Am avut niște diferențe de opinie, nu ne mai înțelegem, suntem cumva în alte sfere, și ne-am despărțit. Asta este, cam atât, nu e nimic spectaculos.

Nu știu, nu îmi fac planuri acum, prioritatea mea este Ema, așadar o las cum a picat. Nu e nimic spectaculos, nu s-a întâmplat nimic extraordinar. O despărțire ca oricare alta”, a spus Cristina Cioran la Antena Stars.

Cei doi au împreună o fetiță, pe Ema, care a venit pe lume în 2021.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Kudika
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete