Jean Gavril atac dur la adresa Andreei Bălan: „E puțin maniacă, vrea să ia numai podium”

Jean Gavril nu s-a mai putut abține și a atacat-o dur pe Andreea Bălan la America Express – Drumul Aurului, show-ul la care aceștia participă. Cântărețul a spus ce crede cu adevărat despre jumătatea trupei Andre.

Jean Gavril și fratele lui, Dinu, au intrat în cursa pentru ultima șansă la America Express, însă înainte de asta au nominalizat-o pe Andreea Bălan pentru eliminare. Artistul a fost deranjat de faptul că aceasta l-a numit dușman.

„Nu e ușor nici pentru mine, însă eu am judecat altfel. Pentru că am fost declarat cumva dușman și cel mai puternic competitor al persoanei respective, eu nu am nimic cu ea și vreau să aflu cu ce am supărat-o sau deranjat-o de m-a declarat dușman. Îi dau ocazia să participe cu noi la cursa pentru ultima șansă', a spus cântărețul la „America Express', conform unica.ro.

„Unde te-am declarat?! Ți-am zis doar că mi-ai luat o priză', a răspuns Andreea Bălan.

„Cineva i-a transmis greșit lui Jean că el ar fi dușmanul meu. El este doar un competitor ambițios', a mai spus artista.

Fratii-Gavril-5SeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 3

„Ea îmi poartă pică încă de la Dancing on Ice, de când patinam. La Dancing on ice o cunoscusem pe Andreea Bălan. Ea îmi fusese rezervă și cumva ne dăduse de înțeles că abia așteaptă să ne accidentăm noi, unul-altul, ca să intre ea în locul nostru. Și m-am întrebat: ce fel de om ești ca să faci așa ceva? Ne-am dat seama că este și bătăioasă, și supercompetitivă, dar este și rea', a spus Jean Gavril la testimoniale.

„E puțin maniacă, vrea să ia numai podium, numai locul unu. (…) Ea e genul de persoană care vine cu atitudinea: eu o să câștig, voi sunteți cei mai fraieri', a încheiat el.

În final, Jean Gavril și Dinu le-au nominalizat pe Andreea Bălan și Andreea Antonescu pentru a intra alături de ei, la cursa pentru ultima șansă. Însă, fetele nu au primit suficiente voturi, iar la această cursă au intrat, împreună cu echipa fraților, Bruja și Pufeh și Bianca Adam și mama ei, Miky.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Kudika
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete