Jamie Lee Curtis, mesaj emoționant pentru fiica sa, Ruby

Jamie Lee Curtis și-a sărbătorit fiica Ruby de Ziua Internațională a Vizibilității Trans. Actrița în vârstă de 64 de ani a împărtășit pe Instagram un mesaj emoționant cu care toate mamele, fără excepție, se pot identifica.

Dincolo de faptul că este o mare actriță, Jamie Lee Curtis este un om extraordinar și răspândește mereu pozitivitate și iubire în jurul ei.

Actrița Everything Everywhere All at Once a postat o fotografie drăguță în care râde alături de fiica ei, Ruby, în vârstă de 27 de ani, în timp ce se pozează afară. Ea a adăugat și un mesaj emoționant pentru cei 5,3 milioane de fani și urmăritori ai săi.

„Dragostea este dragoste. Dragostea unei mame nu cunoaște judecata. Ca mamă, sunt total solidară cu copiii mei în timp ce ei avansează în univers ca persoane autentice, cu propriile minți, corpuri și idei. În această zi a vizibilității trans, eu și fiica mea suntem vizibile”, a scris actrița pe Instagram.

Ruby este cea de-a doua și cea mai tânără fiică a lui Jamie Lee Curtis și a soțului ei, Christopher Guest. Ea s-a căsătorit cu partenera ei Kynthia în mai 2022.

În timpul unui interviu anterior cu mama ei, Ruby a vorbit despre momentul din 2020 în care le-a mărturisit părinților săi despre orientarea sa sexuală.

„A fost înfricoșător simplul fapt de a le spune ceva despre mine pe care ei nu îl știau. A fost intimidant, dar nu am fost îngrijorată. Ei au fost toleranți cu mine toată viața mea”, a recunoscut Ruby, potrivit Bright Side.

În timpul unui interviu comun mamă-fiică, actrița premiată cu Oscar a precizat că Ruby a avut parte de toată dragostea și sprijinul ei, dar s-a destăinuit și despre faptul că a făcut câteva greșeli pe parcurs.

„Este ca și cum ai vorbi o limbă nouă. Sunt nouă la asta. Nu sunt o persoană care să pretindă că știe multe despre asta. Și o să o dau în bară. O să fac greșeli. Aș vrea să încerc să evit să fac greșeli mari”, a recunoscut actrița, mai scrie sursa citată anterior.

Jamie Lee Curtis a concluzionat menționând că este important să împărtășească lumii povestea lui Ruby pentru că îi poate ajuta pe alții.

„Dacă o singură persoană citește asta, vede o poză cu Ruby și cu mine și spune: <>, atunci merită', a mai spus actrița.

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
Publicitate
ELLE
Libertatea
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete