Iuliana Marciuc, surpriză inedită din partea unui fan: „A venit la poarta televiziunii cu un geamantan”

Iuliana Marciuc este una dintre cele mai cunoscute femei din televiziunea română. Aceasta și-a început cariera în anii ’90 și de-a lungul timpului a avut numeroase surprize din partea admiratorilor.

Iuliana Marciuc a dezvăluit recent într-un interviu recent că participând în emisiunea Marinei Almășan a primit un bichon pe care l-a iubit foarte mult și i-a fost companion timp de 14 ani. Aceasta este o amintire drăguță, însă vedeta a povestit că au fost și situații amuzante. Una dintre ele s-a întâmplat chiar la poarta televiziunii. Un admirator nu a ținut cont de faptul că era căsătorită și i-a spus că își dorește să se mute cu ea.

„La un moment dat, un băiat a venit la poarta televiziunii. Eram crainică, eram mult mai tânără. A venit la poarta televiziunii cu un geamantan de lemn și a zis că dorește să se mute cu mine. Nu știu ce avea în geamantan, nu l-am deschis. A zis că nu pleacă de la televiziune până când nu vin cu el și îmi cere prietenia în acest fel.

Eram deja căsătorită. I-am spus că sunt căsătorită și mi-a zis că nu contează acest lucru. Țin minte că mi-a zis că vine în această relație cu tot dragul și nu contează nimic altceva, ba chiar, dacă este nevoie, vorbește chiar și cu soțul meu. Cam asta a fost', a declarat Iuliana Marciuc pentru EGO.

În prezent, Iuliana Marciuc și Adrian Enache formează unul dintre cele mai solide cupluri din România. Relația lor a început cu mici dificultăți, însă iubirea lor a fost atât de intensă încât a depășit cele mai grele încercări. Una dintre acestea a fost distanța pe care trebuia să o îndure din cauza proiectelor profesionale pe care le aveau fiecare dintre ei prin țară.

„Pentru noi a fost dragoste la prima vedere, cumva combinată cu dragostea la televizor, adică ne cunoșteam unul pe celălalt din aparițiile TV, dar atunci când ne-am văzut a fost, așa, ca o scânteie. Eu îl văzusem în imitațiile pe care el le realizase la postul Tele7 ABC. Iar el mă văzuse pe post de crainică de foarte multe ori.

Îmi amintesc despre acele perioade în care vorbeam foarte des la telefon și facturile costau foarte mult. Îmi amintesc că plăteam și câte 300-400 de euro pe lună. Ce bine că nu mai sunt astfel de facturi’, a declarat vedeta în urmă cu ceva timp, pentru sursa citată mai sus.

Foto: Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
ELLE
Publicitate
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Life.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete