Iulia Albu vine cu precizări legate de relația ei cu Cristi Borcea. Ce a spus creatoarea de modă?

Atacată în mediul online de Mihai Albu, Iulia Albu s-a hotărât să vorbească public despre declarațiile făcute de fostul ei soț cu privire la relația cu foștii nași de cununie Cristi și Mihaela Borcea.

Iulia și Mihai Albu au divorțat în 2013 și de atunci nici unul dintre aceștia nu au ratat vreo ocazie de a face comentarii răutăcioase unul despre celălalt. Cel supranumit „Arhitectul Pantofilor' a făcut unele afirmații despre fosta lui parteneră care au determinat-o să facă unele precizări prin intermediul unei postări pe pagina sa de Facebook.

„Este cool să vorbești despre Iulia Albu? DA! Dragi colegi din presă, atât print cât și online, tv și radio, astăzi am decis să pun punct unei situații care face deliciul presei de ani de zile. Citesc șocată titluri precum Iulia Albu a avut o relație cu..', Iulia Albu recunoaște ca a avut o relație cu…', Fostul soț al Iuliei Albu spune că…'.

Adevărul este că Iulia Albu nu vorbește și nu a vorbit niciodată prea mult despre viața ei privată. Iar asta, dragi colegi, o știți cu toții. Iulia Albu, cu foarte mici excepții, nu a vorbit despre prietenii sau relațiile ei, despre divorțul ei, despre familia ei. Și nici nu o voi face. Parazitismul însă, cu asta nu pot trăi.
Și astăzi aici spun STOP. Stop abuzurilor psihice, defăimării continue și hărțuirii mediatice din partea unui om care odată a fost soțul meu. STOP bullyingului nu doar mediatic din partea unei persoane care ar trebui ca după 8 ani de la divorțul de mama copilului său să își vadă de propria viață.

Este trist cum acest om se leagă de orice declarație pe care eu o fac pentru a ieși in față. Îți mulțumesc pentru contribuția care a dus la nașterea Mikaelei, atât și nimic mai mult', a fost mesajul transmis de Iulia Albu.

În același mesaj, creatoarea de modă a ținut să clarifice și faptul că ea nu a avut un altfel de relație cu Cristi Borcea decât cea de fină-naș. Dar, vedeta ProTV nu a dorit să expună motivele care au stat la baza distanțării de fostul acționar de la Dinamo.

NU AM AVUT O RELAȚIE CU CRISTIAN BORCEA. Motivul pentru care m-am distanțat de el și Mihaela nu l-am făcut niciodată public. Motivul pentru care vorbesc cu Valentina Pelinel și îmi place această nouă familie, iarăși, nu îl voi expune aici. Dar, DA, îmi place această familie. Și în sfârșit au liniștea pe care o merită.

După 8 ani de la divorț, este timpul ca și eu să o am. Fostul soț al Iuliei Albu nu mi-o va oferi. Dar astăzi ALEG să o REVENDIC. Pentru mine și familia mea. O persoană care trăiește din scandaluri și care apare la televizor doar ca să vorbească despre fosta soție nu merită respect. Merită MILĂ', a mai precizat ea.

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete