Iulia Albu la „Asia Express”. Cu ce probleme s-a confruntat în competiție: „Eu nu vreau să cerșesc, este înjositor”

A șaptea etapă Asia Express – Drumul Împăraților a venit cu o mare surpriză pentru concurenți, dar și pentru telespectatori. Cum piatra a fost verde, echipei formate din Eliza și Cosmin Natanticu li s-a adăugat un invitat surpriză, care i-a însoțit pe tot parcursul traseului.

iulia albu la asia express 6SeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 6

Este vorba despre Iulia Albu, celebrul designer vestimentar, care după ce a jurizat o probă de styling în concurs, a plecat pe Drumul Împăraților alături de noii ei coechipieri, Eliza și Cosmin: „Până aici v-a fost, temerarilor! Nu știu mare lucru despre ei doi, dar sper să fie cool, căci altfel va ieși cu scântei', a glumit Iulia înainte să înceapă cursa.

Soții Natanticu au avut succes la autostop, căci Iulia Albu a atras privirile șoferilor cu ținuta ei excentrică. Nu la fel de norocoși au fost și la cazare, cu greu au găsit un loc de dormit. „Eu nu vreau să cerșesc, este înjositor, nu vreau să fac asta. Nu înțeleg de ce Eliza face asta, plus că nu are succes. Ceea ce face ea nu funcționează!', a dezvăluit Iulia Albu, conform a1.ro.

„Nu puteam să dormim chiar în orice condiții. Mai bine dorm în aer liber decât să dorm undeva unde este insalubru. Așa ceva nu se poate. Este foarte riscant, suntem într-o țară străină, Dumnezeu știe ce se poate întâmpla', a mai mărturisit ea.

În final, cei trei au găsit unde să doarmă, un localnic le-a sărit în ajutor, i-a primit în casa lor. Din păcate, în ediția din 31 octombrie, soții Natanticu nu s-au calificat pentru amuletă, aceasta a fost câștigată de Elwira și Mihai Petre.

Iulia Albu a copilărit în cartierul Drumul Taberei din București

Pe parcursul concursului, vedeta a făcut diferite declarații. „Mă simt ca în metrou în Drumul Taberei', a spus ea la un moment dat, la Antena 1. Fanii emisiunii au remarcat cele spuse de ea și s-au întrebat pe rețelele de socializare: „Dar de unde știe ea cum e în metrou?'. Iulia Albu a reacționat pe Instagram, acolo unde a arătat și o poză cu ea din metroul din București.

Vedeta a avut și un mesaj, a dezvăluit că ea a copilărit în Drumul Taberei. „Ce vremuri! Donald și cu mine în metrou Magistrala Drumul Taberei. O parte din Copilăria mea, mai exact până la 7 ani am locuit cu bunicii mei pe stradă Segarcea nr 3, în… Drumul Taberei. Jucăriile mele preferate erau o păpușa rusească cu capul mare, un cățeluș din plus pe roți pe care îl plimbam peste tot cu o sfoară și… DONALD. DONALD era însă privilegiat. Pe el îl luăm și în vacanțele la Horezu, așa încât jumătate din viața și-a petrecut-o mâncând șerbet în salonul mare. Din nefericire, DONALD al meu a dispărut într-o zi, la fel că majoritatea păpușilor mele. Ani mai târziu, l-am regăsit pe un site și am știut că trebuie să ne reunim. Nu puteam lipsi de la inaugurarea magistralei. Așadar am fost acolo. Împreuna. Nu îți uită trecutul. El da valoare prezentului. Asia Express continuă!', a notat în mediul online vedeta.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete