Iulia Albu, în lacrimi! Vedeta a trecut printr-o perioadă extrem de grea

Iulia Albu, în lacrimi! Vedeta a trecut printr-o perioadă extrem de grea

Iulia Albu este una dintre cele mai nonconformiste vedete de la noi din țară. Ea reușește să atragă atenția în spațiul public datorită articolelor vestimentare sau ale accesoriilor ieșite din comun.

De curând, aceasta și-a surprins din nou fanii, însă nu cu o ținută excentrică, ci cu o mărturisire extrem de sinceră și emoționantă. Ea a izbucnit în lacrimi povestindu-le cum i-a fost viața acum mai bine de 10 ani, când nu era așa de cunoscută.

„Citesc mesajele de la voi si îmi vine să plang de emoție… am început iuliaalbu.com acum 10 ani, într-o perioada extrem de difícila din punct de vedere financiar, în timp ce căsnicia mea se destrăma iremediabil iar eu mă luptam din răsputeri să nu cad pradă depresiei. Pe atunci doar visam că voi ajunge aici. Și mai avem atât de multe de făcut împreună…', a fost mesajul Iuliei Albu postat pe Instagram.

Iulia Albu, divorț controversat

Deși pare că a fost dintotdeauna în atenția publicului și s-a bucurat de celebritate, Iulia Albu nu a dus o viața fără de cusur și a muncit din greu pentru aajunge unde este acum.

Cu mult timp înainte de a avea contracte importante cu posturi de televiziune sau reviste de modă, fosta soție a lui Mihai Albu a întâmpinat probleme financiare, iar pe plan personal totul era un dezastru. În anul 2013, cei doi au decis să o ia pe drumuri separate. În urma mariajului lor ce a durat opt ani a rezultat o fiică, Mikaela.

Imediat după divorțul controversat, fashion editorul a avut numeroase stări de anxietate, fiind la un pas de a deveni depresivă. Lucrurile au intrat ușor, ușor pe un făgaș normal, reușind să înceapă noi proiecte care i-au adus satisfacție profesională, dar și personală.

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ziareonline.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete