Brigitte Pastramă, dezvăluiri inedite despre cum a fost la un pas de moarte

Brigitte Pastramă, dezvăluiri inedite despre cum a fost la un pas de moarte

În urmă cu patru ani, Brigitte Pastramă a trecut prin numeroase probleme de sănătate. De curând, fosta soție a lui Ilie Năstase a fost infectată și cu noul coronavirus.

Ea a ales să vorbească după aproximativ patru ani despre perioada grea pe care a depășit-o cu dificultate. Nu a vrut să facă public acest lucru, însă invitată la Xtra Night Show, a oferit mai multe detalii inedite despre viața sa și problemele de sănătate. Diagnosticul crunt pe care i l-au pus medicii a fost embolie pulmonară, având și trei tumori.

'Când am ajuns la Timișoara, în prima noapte era să mor. Am avut deficiență respiratorie. Nu am mai putut respira. M-am trezit dintr-un vis în care mă sufocau niște perne. A doua zi s-a întâmplat la fel, când eram la piață și în momentul în care mă deplasam spre Sara m-am sufocat și era să mor.

Nu mai intra aer la mine în plămâni. Am luat niște medicamente. Abia după jumătate de oră am trecut foarte greu de senzațiile acelea. Am vorbit cu sora mea care m-a îndreptat spre un pneumolog. Erau simptome de astm bronșic.

Dar la mai multe analize nu aveam astm. Am plecat a doua zi în București și am fost îndrumată să fac mai multe analize. În urmă cu 4 ani de zile am fost diagnosticată cu embolie pulmonară. Am avut mai multe probleme. Apoi am avut 3 tumori, un lanț tumoral lângă plămâni, exact sub pectorali. CT-ul a ieșit bine, am făcut mai multe analize pentru alergii', a dezvăluit Brigitte Pastramă la Antena Stars.

Brigitte Pastramă, urmări după infectarea cu Covid-19

Dincolo de experiența care i-a pus în pericol viața, Brigitte Pastramă a mărturisit că nu a scăpat nici de infectarea cu noul coronavirus. Ea a povestit în emisiune că perioada de după vindecare a fost mai grea din cauza unei bacterii pe care virusul SARS-CoV-2 i-a activat-o. Mai mult decât atât, uneori avea și pierderi scurte de memorie.

„Pentru că am avut Covid, virusul a activat o bacterie pe care 50% din populația globului o are în corp. Este o bacterie inofensivă atunci când este inactivă, dar se activează atunci când intră în contact cu un virus mai periculos. Sau la o răceală foarte puternică. Este un virus care produce meningita și pneumonia.

Eu am făcut o bronșită, apoi pneumonie. M-am trezit și în urmă cu o săptămână, pentru că nu puteam să respir. Am primit și un tratament mai puternic și un aparat pentru astm. Acum sunt ok, dar din cauza bacteriei am avut foarte multe probleme de sănătate și scurte pierderi de memorie.

Pentru că atacă sistemul neuronal. Este un lanț de distrugere a plămânilor din cauza unei simple bacterii. Am descoperit-o la timp, dar era să mor. Plămânii mei erau plini de mucus și nu puteam să respir. Am fost foarte speriată. Atunci mi-am dat seama că dacă ți se întâmplă ceva la plămâni e grav', a mai spus vedeta.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ziareonline.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete