Cum arată mama lui Connect-R? Cântărețul a adus-o la TV pe cea mai importantă persoană din viața sa

Toată lumea îl cunoaște pe Connect-R, mai ales pentru muzica lui, însă fanii săi nu prea știu multe detalii despre viața lui personală. Cântărețul a adus-o la TV, pentru prima dată, pe cea mai importantă persoană din viața lui, și anume mama sa. 

Cu această ocazie, și admiratorii lui vor putea să o cunoască. Connect-R a fost invitat în cadrul emisiunii  „Aici eu sunt vedeta' , de la Antena 1, unde a venit alături de mama lui. Aici i-a pus în dificultate pe Andreea Antonescu, CRBL și nea Mărin, care au venit alături de copiii, respectiv nepoții lor, în platoul emisiunii prezentate de Dan Bittman.

Cum arată mama lui Connect-R?

Connect-R a venit însoțit de părinții săi, care au povestit o întâmplare din copilăria fiului lor. Cele trei vedete din platou au fost nevoite să ghicească deznodământul povestirii. Cine va nimeri varianta corectă va câștiga punctele puse în joc la această probă.

Astfel, doamna Mihalache și-a amintit cum i-a lăsat într-o zi o bancnotă de 25 de lei micuțului Relu, care pe atunci avea șase ani și jumătate și nu-și spunea Connect-R, ca să cumpere două franzele. Când s-a întors acasă de la serviciu, doamna Mihalache a văzut cum toți copiii din bloc mâncau Eugenii.

Ce s-a întâmplat de fapt și ce rol a avut Relu, alias Connect-R, în toată această poveste, telespectatorii Antenei 1 vor vedea joi, într-o nouă ediție „Aici eu sunt vedeta', prezentată de Dan Bittman.

Pentru a vedea cum arată mama lui Connect-R, deschide galeria foto de mai sus!

Foto: Facebook

Mihaela Tudor

Citește și:

Cum arată mama lui Alex Velea? La o asemenea apariție sigur nu te așteptai

Cel mai emoționant moment de la nunta Ilincăi Vandici. Prezentatoarea tv a izbucnit în lacrimi

Imagini de colecție de la nunta Ilincăi Vandici cu Andrei Neacșu! Miri au purtat ținute inedite

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Publicitate
Huff
VIVA!
Retete
Baby
Sfatul parintilor
Mai multe din Vedete