Iubita lui Mihai Albu a cunoscut-o pe fiica lui și a Iuliei Albu: „Și ea are o fetiță, după cum știți”

De câteva luni de zile, Mihai Albu trăiește o nouă poveste de dragoste. Rar s-a afișat public cu jumătatea lui și la fel de rar a vorbit și despre partenera lui. Acum, într-un interviu pentru Click, el a dezvăluit despre fiicele lor, care s-au cunoscut deja.

Ea are o fetiță în vârstă de 7 ani, iar el o are pe Mikaela, fiica lui și a Iuliei Albu. Recent s-au văzut toți patru, s-au cunoscut și s-au bucurat de timpul petrecut împreună.

„Iubita mea a cunoscut-o pe Mikaela și s-au înțeles foarte bine. S-au cunoscut și copiii între ei, pentru că și ea are o fetiță, după cum știți.

Totul s-a petrecut recent, nu mai știu să vă zic dacă a fost o săptămână, două, nu mai știu exact. A fost foarte frumos acel moment, noi doi și fetițele noastre care s-au jucat și s-au distrat împreună.', a declarat Mihai Albu pentru click.ro.

Iubita lui Mihai Albu a cunoscut-o pe fiica lui și a Iuliei AlbuSeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 3

Cei doi nu locuiesc încă împreună

Recent, Mihai Albu a povestit cum a început noua poveste de iubire. „Iubita mea este o femeie foarte discretă, nu vrea să apară. Am cunoscut-o în urmă cu câteva luni prin intermediul unor prieteni comuni.

Ea are o fetiță de 7 ani și mama a cunoscut-o și pe cea mică, nu doar pe ea. Se înțeleg foarte bine toate trei, fapt ce mă bucură mult.

Momentan nu locuim împreună, dar avem planuri în viitorul apropiat să facem acest lucru. Sunt discuții între noi cu privire la acest aspect. Însă sunt și unele lucruri complicate. Eu trebuie să am grijă de mama, este dependentă de mine 24 din 24 de ore, ea are o fetiță de 7 ani, nu că este o problemă micuța, în ceea ce privește mutarea noastră, dar trebuie cântărite foarte bine aceste situații înainte de a face un asemenea pas. Nu este totul atât de ușor', a mai spus Mihai Albu pentru Click.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Kudika
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete