Alin Oprea și Medana s-au căsătorit civil. Primele declarații: „Am devenit doamna Oprea cu acte în regulă”

De trei ani de zile Alin Oprea trăiește o frumoasă poveste de iubire cu Medana. Cei doi s-au și căsătorit civil în secret, după ce recent artistul și-a cerut în căsătorie iubita. Pentru spynews.ro, îndrăgostiții au făcut și primele declarații despre importantul eveniment din viața lor.

„A avut loc cununia civilă, într-adevăr. Am devenit doamna Oprea cu acte în regulă. Alături de noi au fost nașii noștri Sorina și Ovidiu Pintea, Carmen și Ion Petrescu plus restul oamenilor dragi nouă', a declarat Medana.

„Dimineața a început cu mari emoții. După ce am reușit să îmi înving emoțiile cel care a început să le aibă și mai intens a fost Alin, pentru că eu încă eram la machiaj iar el stresat că nu mai ajung acasă. S-a asigurat că are ambele cărți de identitate la el, încă dinainte cu o seară de marele eveniment', a mai spus soția lui Alin Oprea.

Tot ea a mai dezvăluit cât de mare e iubirea dintre ei, faptul că acum au un act nu schimbă nimic.

„Sunt la fel ca înainte! Nimic nu este schimbat. Alin m-a tratat și m-a considerat mereu soția lui, încă de la începutul relației noastre. Actul nu schimbă nimic, decât că purtăm amândoi același nume. Pe noi ne-a unit și ne unește în continuare iubirea, respectul și sentimentele frumoase avute unul pentru celălalt', a mai zis Medana.

Alin Oprea s-a căsătorit civil cu MedanaSeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 4

Medana, declarație de dragoste pentru Alin Oprea pe Facebook

Recent, pe rețelele de socializare, Medana a postat un mesaj mai mulg, de suflet, pentru cel care i-a devenit de curând soț. „Lumini și umbre adesea ne încearcă și ne supun unor provocări despre care nici nu ne putem imagina că vom reuși să le facem față cu brio, decât după ce reușim să ne desprindem de toate fricile și așteptările care ne joacă feste. Destinul și forurile supreme își fac datoria lor și mereu ajungem acolo unde ne este locul dar mai ales acolo unde ne duce sufletul. Cu bucurie și recunoștință am ajuns la vârsta la care pot mulțumi pentru tot ceea ce viața mi-a dăruit.

Pentru copiii minunați pe care îi am, pentru tatăl copiilor mei, pentru oamenii care îmi sunt alături dar și pentru cei care nu mai sunt dar au rămas în sufletul meu și și-au îndeplinit misiunea cu succes în viața mea, și, nu în ultimul rând pentru omul minunat Alin Oprea care a adus lumină, bucurie și curajul unui nou început.

Când ştii că drumul tău se află sub protecţie divină, înconjurat de iubire, când ştii că Divinul este parte din fiinţa ta, conştientizezi bucuria care te ajută să recunoşti că totul e o binecuvântare. Iubirea și credința să ne fie călăuza vieții sub atenta îndrumare a tuturor celor care ne protejează atât în lumea văzută cât și în cea nevăzută.', a notat ea.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Kudika
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete