Iubita lui Elon Musk este însărcinată cu primul lor copil? „A rămâne însărcinată este o stare a existenței foarte sălbatică și asemănătoare războiului”

Recent, muziciana Grimes (31 de ani), pe numele său real Claire Boucher, a mărturisit în mediul online că „a rămâne însărcinată este o stare a existenței foarte sălbatică și asemănătoare războiului”.

Așadar, Grimes este „însărcinată” și se simte „foarte sălbatică”, asta cel puțin potrivit spuselor sale de pe contul personal de Instagram.

Iubita lui Elon Musk este însărcinată cu primul lor copil?

Miercuri, 8 ianuarie 2020, cântăreața a publicat pe Instagram o fotografie topless în care un bebeluș îi apare în burtică, editat să fie acolo, desigur.

În fotografia care a fost ulterior ștearsă și înlocuită cu una cenzurată în zona bustului, Grimes are un bebeluș pus pe/în burtică, motiv pentru care urmăritorii artistei au fost determinați să creadă că aceasta este însărcinată.

Imaginea în GALERIA FOTO!

Asta, sau Grimes a fost modelul unei opere de artă moderne. Prima fotografie publicată nu a fost însoțită de o descriere, în schimb Grimes a fost activă în secțiunea de comentarii.

După ce un urmăritor i-a admirat fotografia și a apreciat-o pentru alegerea de a nu-și cenzura sânii, solista a răspuns:

„M-am gândit să-i cenzurez un timp haha (imaginea ar putea fi dată jos de Instagram oricum), dar fotografia este mult mai puțin sălbatică fără ei.

În plus, să fii însărcinată este o stare a existenței foarte sălbatică și asemănătoare războiului. Așa că să fie ce este.”

A continuat: „În plus, toți prietenii m-au sfătuit să nu o public așa că am fost afectată de psihologia inversă.

Mi-am interogat rușinea și am decis că era o sumă a urii mele interioare să mă simt incomodă în privința propriului corp. Îți doresc o zi frumoasă!”.

PR-ul lui Grimes nu a răspuns solicitării publicației People de a răspunde speculațiilor că este însărcinată.

Grimes: „Nu eram pregătită pentru ce a urmat”

Deși solista nu a spus cine este tatăl, ultimul partener al acesteia a fost (și probabil încă mai este) omul de afaceri Elon Musk (48 de ani).

Perechea și-a asumat relația participând în calitate de cuplu la gala Met a anului 2018.

Nici reprezentantul omului de afaceri nu a răspuns publicației People la solicitarea de a comenta speculațiile.

Grimes și CEO-ul Tesla și SpaceX au stârnit zvonuri privind relația lor amoroasă în luna aprilie a anului 2018 după ce au flirtat un timp în mediul online.

În luna martie a anului trecut, Grimes a vorbit despre povestea lor de dragoste. „Nu eram pregătită pentru ce a urmat”, a mărturisit artista.

„M-am cufundat în muzica indie timp de 10 ani .. credeam că pot rămâne în acea zonă, apoi am răspuns la un mesaj publicat pe Twitter și am apărut la TV. A fost un moment ciudat.”

„Și uite, îl iubesc … e grozav. Trebuie să existe un motiv pentru care simt asta. Cred că … Îmi doresc .. Mda. Nu contează”, mai spunea cântăreața, într-un alt interviu.

Despre omul de afaceri, Grimes a mai mărturisit și că este „o persoană extrem de interesantă”.

Elon Musk mai are alți șase copii din mariajul cu autoarea Justine Musk. Primul lor fiu, Nevada Alexander, s-a născut în anul 2002 și s-a stins din viață la scurt timp.

Fostul cuplu mai are în prezent alți cinci fii, gemenii Xavier și Griffin (16 ani) și tripleții Kai, Saxon și Damian (14 ani).

Foto: Instagram / Profimediaimages.ro

Citește și:

Prințul Harry și Meghan Markle, prima apariție publică din 2020. Ce au descoperit specialiștii în limbajul trupului?

Ce test trebuie să treacă menajerele familiei regale britanice pentru a fi angajate? Nu este deloc unul ușor!

Ce mult s-a maturizat fiica artistei Beyonce și a rapperului Jay-Z! Blue Ivy a împlinit 8 ani

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
Libertatea
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Huff
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete