Irinel Columbeanu va da lovitura cu invenția sa: „Idee care mie mi-a venit grație pandemiei”

Irinel Columbeanu este una dintre cele mai cunoscute figuri publice din România. Acesta a avut relații cu femei sexy devenite, ulterior, celebre, dar a fost și unul dintre cei mai bogați oameni de la noi din țară.

O dată cu trecerea anilor, fostul afacerist a avut numeroase eșecuri atât în dragoste, cât și în afaceri, motiv pentru care a pierdut tot ce a agonisit de-a lungul anilor. Recent, fostul om de afaceri în vârstă de 64 de ani a schimbat un pic traiectoria vieții sale și s-a apucat de scris.

În scurt timp, Irinel Columbeanu își va lansa cartea „Istoriile unui vehement – Ipocrația' în care vor fi scoase la iveală detalii neștiute din viața sa. Acesta va dezvălui ce s-a întâmplat în călătoria în Statele Unite când a fost însoțit de părinții săi, dar și de iubita de atunci, Romanița Ivan. De asemenea, cei care vor intra în posesia cărții, vor găsi un QR code pe care îl vor putea scana și vor putea vedea un videoclip filmat chiar de Irinel Columbeanu în călătoria sa din SUA. Această idee i-a venit datorită pandemiei și a certificatului verde pe care trebuie să-l prezentăm ca dovadă a vaccinării.

„Acest volum va fi prima carte diferită, în care se folosește o nouă o idee care mie mi-a venit grație pandemiei, care a generat necesitatea de a fi controlat certificatul verde. Am fost curios să văd cum se controlează veridicitatea unor informații, pe baza codului QR care e citit de orice body-guard, cu aproape orice cameră.

Îl scanează și sare direct pe site-ul care trebuie. Niște oameni care nu au mare instructaj în IT, pot verifica ceva. Astfel, acest cod QR va fi la îndemâna oricui va vrea să citească volumul tipărit. Este vorba despre un acces în mediu digital, posibil printr-un cod qr, care se va tipări în paginile cărții', a explicat Irinel Columbeanu pentru impact.ro.

Cartea, așa cum spuneam mai sus, prezintă câteva amănunte neștiute de nimeni până acum. Unul dintre acestea este relația pe care a avut-o cu Securitatea înainte de Revoluție, mai ales că tatăl său a fost secretar general și șef al protocolului în perioada guvernată de comuniști.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete