Irinel Columbeanu își caută iubită. Ce cerințe are de la viitoarea parteneră: „Nu trebuie să fie…”

În vârstă de 65 de ani, Irinel Columbeanu anunță că e singur, dar că își dorește o iubită. Faimosul om de afaceri nu a mai apărut alături de vreo domnișoară de aproximativ doi ani de zile, de când s-a despărțit de Oana Cojocaru, care era cu 40 de ani mai tânără decât el.

De Dragobete Irinel Columbeanu nu a sărbătorit, căci e singur. „Nu sărbătoresc Dragobetele! Anul acesta sunt singur, nu am iubită, nu sunt cu nimeni, nu mai sunt cu Oana! Un an de Dragobete singur, unul cu cineva și tot așa. Așa a fost să fie anul acesta', a declarat el pentru Click.

Chiar și așa, omul de afaceri își dorește să își găsească jumătatea. Spune că nici nu are pretenții prea mari de la viitoarea iubită. „Îmi doresc pe cineva în viața mea, normal, dacă este să fie! Viitoarea persoană de lângă mine nu trebuie să fie în niciun fel sau să arate într-un fel anume…într-un mod deosebit. Trebuie doar să ne înțelegem, atâta tot', a mai zis el.

irinel-columbeanu-si-oana-cojocaru-2SeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 3

S-a despărțit de Oana Cojocaru în 2021

Timp de 3 ani de zile, Irinel Columbeanu s-a iubit cu Oana Cojocaru. Cei doi au stat împreună în vila de la Izvorani, care a și ars, iar apoi într-un apartament de la Piata Victoriei din București. În cartea lui, omul de afaceri a povestit despre iubita tinerică.

„Locuitul în vila de la Izvorani începu să le stea în gât amândurora. Lui nu-i mai plăcea acolo, pierdea prea mult timp pe drum, DN 1 era din ce în ce mai aglomerat, plus casa aceea mult prea mare mai avea un pic și cădea pe ei. Ea se simțea ca-n pustietate, de altfel i-o și spusese, era departe de orice. Plus că din cauza distanței nu avea nicio prietenă', scria fostul soț al Monicăi Gabor.

„Petreceau din ce în ce mai multe nopți în București, în apartamentul de pe Calea Victoriei. În decembrie se și certară, adică ea cu el, vru să plece de tot la mama ei, la Brașov, dar el nu o lăsă și îi propuse, în schimb, să se mute amândoi la apartament, după Revelion. Fu ultimul petrecut acolo. Până să fie remediat, frigul de acolo pe el îl doborî la pat, fu foarte impresionat de câtă grijă ea avu de el până îl puse pe picioare.

Când altădată el aproape că nu mai putea păși, ea ținu să-l însoțească la medic și să-l aștepte, chiar neprimită în cabinet. Ili nu știa ce să mai creadă (…). Lui Ili îi plăcea să o privească atunci când își punea la geam bărbia-n palme și admira cu încântare ca de copil de la înălțime luminile orașului', mai scrie Irinel Columbeanu în „Chintesența'.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
ELLE
Publicitate
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Life.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete