Motivul pentru care Loredana Groza a plecat din țară cu fiica ei. A renunțat la o lună de concerte

Loredana Groza și-a făcut bagajele și a plecat împreună cu fiica sa, Elena, în India. Cântăreața are de gând să petreacă o lună acolo și a renunțat la mai multe concerte.

Tatăl Loredanei Groza a vorbit despre plecarea fiicei sale și a nepoatei sale în India. Se pare că artista a fost atât de încântată de experiența pe care a avut-o cu liderul spiritual al lumii, Sadhguru, în urmă cu câteva luni încât a dorit să se întoarcă în India.

„Loredana s-a întors în India, cu fată cu tot. La Guru, la cel care a fost pe aici. Vrea să-și facă și piese în atmosfera și cu muzica de acolo. De-ale ei. Mi-a zis, că ce, nu merge să-și ia și ea o vacanță? De 36 de ani cântă, dar nu a avut niciodată un concediu. Mereu unde a fost plecată, în lumea asta, în Brazilia sau în altă parte, motivul a fost participarea sa la concerte. La fel și în Canada, de câte ori a fost și pe acolo. Și când a ajuns data trecută, în India, și atunci a făcut un cântec. Așa e când pasiunea nu te lasă. A plecat acum două zile, a renunțat o lună la spectacole, cât timp va sta acolo', a spus tatăl artistei, Vasile Groza, pentru Playtech Știri.

loredana-groza-si-fiica-ei-5SeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 4

„Lori e bine primită acolo, are totul pus la dispoziție'

Tatăl cântăreței, Vasile Groza, a fost și el în India în urmă cu mai mulți ani și a fost încântat de experiența pe care a avut-o. Acesta a mărturisit că a scris și un mic reportaj despre vizita în India.

„Și eu am fost cu ea, și eu sunt bolnav de atmosfera de acolo, am făcut o grămadă de poezii în India. Recent, am scris un mic reportaj despre vizita ei în India, «Vis împlinit. Loredana și Elena Groza, în chip de zeițe, plutesc parcă în acest rai pământesc». Am fost și eu cu Cristi acolo. A fost și Loredana cu noi, acum trei ani.

E o țară care nu și-a pierdut istoria și tradiția. Și totuși, e la vârful tehnicii moderne, în rând cu toată lumea. E un privilegiu să poți pune piciorul în această parte a lumii, cu totul și cu totul aparte decât alte locuri ale planetei. Îi fericesc pe toți ce pot ajunge în aceste locuri de poveste, în care devii părtaș la o secvență de viață originală. Uiți că ești pământean acolo. Poporul acesta nu se îmbrâncește la cozi, strada o treci pe unde poți.

Peste tot sunt numai vaci, iar dacă se culcă una în intersecție, trebuie să aștepți să se trezească. Ca o imagine, pe stradă găsești oameni cu picioare goale, se păstrează primitivismul ăla modern. Cristi a văzut o vacă cum mânca de pe o mașină încărcată cu trandafiri, la o nuntă, toate florile, dar nimeni nu zicea nimic… Lori e bine primită acolo, are totul pus la dispoziție'.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
ELLE
Publicitate
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Life.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete