„Cucoană, prea te dai vedetă”. Ce a pățit actrița Crina Matei pe litoralul românesc, în stațiunea Eforie Nord

Crina Matei a povestit într-o postare pe Facebook despre „parte de Românie de care mi-e rușine'. Vedeta s-a declarat dezamăgită de ce a pățit pe plajă, în stațiunea Eforie Nord. S-a plâns de condițiile de acolo, dar și de oamenii care au grijă de plaje.

De două luni de zile Crina Matei e pe litoralul românesc, căci muncește. Are spectacole destul de des, așa că s-a mutat acolo. În timpul liber, merge și la plajă, acolo unde nu a avut parte de o experiență plăcută.

„Experiența mea de azi. În recidivă. Sau partea de Românie de care mi-e rușine Fac acest experiment de doua luni de zile încheiate. Fix ca un turist obișnuit de bună credință, civilizat și naiv. Dar nu prost. Mă postez la 7 dimineața, cuminte în fața cortului cu saltele multe, murdare și jilave. Am mereu 4 vouchere de la resortul unde sunt cazată. E dreptul meu la ele. Și-n schimb, după ce spun zâmbind politicos bună dimineața', începe aventura:

-saltelele murdare și umede n-au elastic. Nu-i nimic, le innod eu într-un fel, zic

– șezlongurile sunt infecte și ele. Ude, pline de dejecții de tot felul. O oră încheiată, după ce, cu acreală, doamna de la cort îmi pune-n brațe un prosop rămas de la un turist de ieri, șterg cu hărnicie șezlongurile și măsuțele. Asta spre amuzamentul băieților deștepți, aflați acolo să facă fix aceste acțiuni.

– umbrela imensă și cam șubredă mi-o deschid tot singură, nereușind decât după multe încercări, firește, tot sub privirile și tăvălirile de râs ale distinșilor domni de la șezlonguri și ale bărbaților ce s-au așezat zgomotoși pe cearceafuri, fapt, care mă face să-i cam calc pe cap, dacă fac greseala de a părăsi șezlongul.

crina-matei-eforie-nord-6SeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 5

– e, iar dupa o oră de amenajări de plajă, cules știuleții, hârtiile, paharele și sticlele goale, mă așez pe șezlong, mutând poziția inițială a acestuia, căci între timp nici soarele nu mai e unde a fost

– vine bărbatul amuzat și-mi spune că m-a văzut șefu' și nu pot muta șezlongul.

– mă revolt, evident, iar omul nostru școlit la Școala vieți' conchide: auzi cuconă, prea te dai vedetă. Pentru mine ești doar turist. Hai, ține tel deschis, că te caut eu'!', a scris vedeta în mediul online.

Reacții au apărut pe Facebook, mulți dintre fanii Crinei Matei au fost de acord cu ea. „Din păcate am văzut și eu lucrul acesta care mi a lăsat un gust amar,dupa ce ca e 50 de lei costul șezlongului e tot rupt și murdar și calitatea oamenilor de la ele lasă de dorit ,păcat de plaja și de mare care este atât de frumoasă', a scris un urmăritor ca reacție la mesajul vedetei.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Kudika
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete