Irinel Columbeanu, detalii uluitoare despre despărțirea de Anna Lesko: „Ieși din casa…”

Irinel Columbeanu este una dintre cele mai cunoscute figuri publice din România. Acesta a avut relații cu femei sexy devenite, ulterior, celebre, dar a fost și unul dintre cei mai bogați oameni de la noi din țară.

Una dintre iubitele sale a fost Anna Lesko. Cei doi au fost împreună timp de 8 ani, însă povestea lor de dragoste nu a fost pe placul părinților omului de afaceri. Acest lucru a dus la despărțirea lor, mai ales după ce tatăl fostului soț al Monicăi Gabor a dat-o afară din casă.

„Anna a fost alungată de părinții mei din vila de la Izvorani. Nu au agreeat-o de la bun început. Tatăl meu, la un moment, i-a spus Ieși din casa fiului meu, rusoaico!. Așa s-a terminat relația noastră', a declarat Irinel Columbeanu pentru Impact.

Anna Lesko avea doar 17 ani când a început relația cu omul de afaceri. Acesta i-a fost alături și a ajutat-o să-și găsească drumul în viață, iar cântăreața are doar cuvinte de laudă la adresa fostului său iubit.

„Lângă Irinel am fost foarte fericită. L-am iubit, iar asta a făcut să dureze relaţia noastră mai bine de opt ani. Plus că am fost alături de el în nişte momente foarte grele. Relaţia cu el m-a făcut să completez multe lucruri la personalitatea mea, eu fiind în plin proces de maturizare', a declarat Anna Lesko în urmă cu ceva timp.

O dată cu trecerea anilor, Irinel Columbeanu a avut numeroase eșecuri atât în dragoste, cât și în afaceri, motiv pentru care a pierdut tot ce a agonisit de-a lungul anilor. Recent, fostul om de afaceri în vârstă de 64 de ani a schimbat un pic traiectoria vieții sale și s-a apucat de scris. Acesta a lansat pe 15 decembrie cartea „Istoriile unui vehement – Ipocrația'. Acolo povestește lucruri inedite despre viața sa și o amintește pe Anna Lesko, povestind întâmplările dintr-o excursie la Paris pe care au făcut-o împreună după ce Irinel Columbeanu suferise un atac vascular.

„Cartea începe cu nașterea mea și se termină cu sfârșitul anului 2002, cu călătoria mea la Paris împreună cu Anna Lesko, pentru a mă reface după un moment critic din viața mea', a spus el pentru sursa menționată.

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete