TJ Miles, concurentul de la Survivor România, implicat într-un caz federal: „Îi mulțumesc lui Dumnezeu că s-a întâmplat”

Noul sezon „Survivor România' 2022 va începe în curând pe micile ecrane și va fi difuzat pe Pro TV. Printre concurenți se află și TJ Miles despre care nu se știu foarte multe detalii, însă acesta este în echipa faimoșilor.

TJ Miles este român, născut în Constanța, însă a locuit în Canada o bună perioadă de timp. Tânărul, în vârstă de 33 de ani, s-a întors în România în anul 2018 și se ocupă de o afacere proprie, mai exact deține un service de mașini.

În ultima vreme, TJ Miles, pe numele său real Miles Jordache, a devenit viral în mediul online datorită unei expresii inventate de el, „Big Blană', expresie care descrie tot ce îi este pe plac sau tot ce este în trend.

Viața sa nu a fost tocmai liniștită. Tânărul a avut câteva evenimente care l-au scos de pe drumul normal al unui adolescent. Din fericire, acesta a reușit să iasă la timp din situațiile care i-ar fi putut compromite viața, însă până atunci a comis și câteva fapte ilegale. Acum 8 ani, acesta a fost implicat într-un caz federal care a apărut în presă și evident a aflat și mama sa.

„Mama mea nu știe să urască, nu știe să judece, este doar iubire și iubește totul la mine. Iar când am dezamăgit-o, treaba asta m-a distrus și a însemnat începutul unei noi ere pentru TJ Miles. Am putut să văd viitorul și să văd că puteam ajunge mort sau în închisoare. Nu aveam nicio idee că pot ieși din asta, dar cumva am ieșit. Cazul ăla federal m-a zdruncinat puternic, dar sunt fericit și îi mulțumesc lui Dumnezeu că s-a întâmplat, sincer', a declarat TJ Miles pentru vice.com/ro.

În prezent, acesta este mândru de faptul că a reușit să obțină o diplomă în domeniul afacerilor. Rămâne de văzut care va fi parcursul său în noul sezon „Survivor România' și câți fani va reuși să-și facă.

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete