Randi a aflat că Emil Rengle a fost îndrăgostit de el. Reacția cântărețului: „Fiecare e liber să iubească, să se îndrăgostească de orice”

Invitat în emisiunea lui Cătălin Măruță de la Pro TV, Randi a aflat că Emil Rengle a declarat că a fost îndrăgostit de el. Cântărețul a spus că fiecare e liber să iubească pe cine vrea și a mai adăugat că pe dansator îl cunoaște de multă vreme, chiar au colaborat acum ani de zile.

„Am fost îndrăgostit de Randi!', a declarat Emil Rengle în emisiunea lui Măruță acum câteva zile. Randi, invitat și el în același platou, a mărturisit că nu s-a simțit stânjenit de declarațiile dansatorului.

„Și eu fiind asumat, zic că nu mai am probleme cu sexualitatea mea. N-ar fi fost o problemă să fie aici, dar lumea interpretează foarte mult (…) și fiecare e liber să iubească, să se îndrăgostească de orice, și de un zid, și de o furculiță. Iubiți, oameni buni!', a declarat artistul. Randi și-a și amintit că Emil Rengle a dansat acum ceva vreme la unul dintre videoclipurile lui. Dansatorul era la începutul carierei.

„Mai exagerăm uneori, cred. Da, da! Nu mă îndoiesc de sinceritatea lui sau poate mă îndoiesc în mintea mea. Sau poate el a uitat. Emile, tu ai fost în clipul Rock the world'! Ai dansat pe niște cuburi. Îți puneai picioarele pe ceafă, erai tare flexibil. El încă nu venise în București, era din Oradea, Baia Mare, nu știu. Se pare că a uitat', a adăugat Randi la Pro TV.

randi-emil-rengle-1SeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 4

„Atunci când voi fi cu sufletul meu pereche, va ști o lume întreagă’

La câțiva ani de când și-a recunoscut orientarea sexuală, dansatorul și coregraful Emil Rengle (32 ani) continuă să fie asumat și să aleagă să trăiască liber. Nu a vorbit niciodată despre viața personală, iar motivul a fost lipsa de curaj din partea celuilalt.

Invitat la Podcastul lui Damian Drăghici, Emil Rengle, câștigătorul celui de-al optulea sezon al emisiunii „Românii au talent’, a vorbit deschis despre relații și oameni. În 2018, le mărturisea fanilor într-un vlog pe canalul de YouTube că este bisexual și că motivul pentru care a ținut ascuns secretul era teama față de reacțiile celor din jur. La mai bine de trei ani de atunci, artistul povestește că este ceea ce vrea să fie: „nu sunt bisexual, sunt liber„adevărul e că toți suntem frați și surori, că toți suntem unul și același și că toți putem să fim ce vrem să fim. Am fost și cu femei, și cu bărbați, nu aș schimba asta, a afirmat în podcast.

Emil Rengle nu a vorbit niciodată despre viața personală, mai ales că a avut parte de parteneri de sex masculin neasumați: „atunci când voi fi cu sufletul meu pereche, va ști o lume întreagă

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
ELLE
Publicitate
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Life.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete