Sofia, fetița Biancăi Drăgușanu, de urgență la medic. Ce a pățit micuța?

Bianca Drăgușanu a declarat acum mai puțin de o lună că fetița ei și a lui Victor Slav are câteva probleme de sănătate cărora medicii nu reușesc să le găsească o rezolvare.

Fosta soție a lui Victor Slav povestea că Sofia tușește foarte mult, fără să aibă altă simptomatologie și în ciuda tratamentului făcut, nu-i trece. Fiind o mamă extrem de atentă și responsabilă, Bianca s-a hotărât să o ducă din nou pe micuță la un control medical, de data aceasta la Cluj, la un profesor doctor renumit. Victor Slav a fost în permanență alături de ele prin intermediul tehnologiei.

Vizita a decurs foarte bine, iar diagnosticul primit din partea medicilor nu prezintă motive de îngrijorare pentru părinți. Cu un tratament adecvat timp de trei luni, sănătatea Sofiei va fi readusă la normal.

„Sofia nu are nimic grav, însă are polipi, are imunitatea scăzută, trebuie să-i dau tratament trei luni, iar din septembrie alt tratament. Dar, slavă Domnului, n-are nimic la ficat, la plămâni, totul este în regulă. Trebuie să o imunizez', a declarat Bianca Drăgușanu, pentru actualitate.net.

Sofia este rodul dragostei dintre Victor Slav și Bianca Drăgușanu. Cei doi s-au cunoscut pe platourile emisiunii „Dansez pentru tine'. După o poveste de dragoste ca în filme, cei doi s-au despărțit, însă au rămas în relații bune de dragul micuței. Sofia își petrece timp de calitate atât cu mama sa, cât și cu tatăl său. Uneori, când sunt amândoi implicați în diverse proiecte în același timp, mama Biancăi se ocupă de îngrijirea fetiței.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete