Actorul George Segal a murit în urma unor complicații în timpul intervenției chirurgicale de bypass

Actorul George Segal a murit în urma unor complicații în timpul intervenției chirurgicale de bypass

George Segal, prolificul actor cu o carieră de peste șase decenii, a murit la 87 de ani, a declarat, marți, soția sa.

„Familia este devastată să anunțe că în această dimineață George Segal a decedat din cauza complicațiilor din operația de bypass', a declarat Sonia Segal într-un comunicat furnizat de Sony Television.

Segal era originar din Long Island, New York și a jucat în numeroase filme, printre care „„Whos Afraid of Virginia Woolf?' („Cui îi este frică de Virginia Woolf?') în 1966, pentru care a primit o nominalizare la Oscar și „A Touch of Class' în 1973.

Până în anii 1970, a jucat adesea în rolurile principale în filme precum “Ducesa și vulpea de apă murdară” și “Distracția cu Dick și Jane”. În anii ’90, Segal a devenit mai cunoscut pentru rolurile de televiziune, inclusiv în calitate de proprietar al revistei de modă, Jack Gallo, în „Just Shoot Me!'

În 2013, producătorul Adam F. Goldberg i-a oferit lui Segal rolul patriarhului familiei evreiești Albert “Pops” Solomon în seria sa semi-autobiografică, “The Goldbergs”.

„Printr-o pură întâmplare, am ajuns să găsesc persoana perfectă pentru a juca rolul patriarhului. La fel ca bunicul meu, George era un copil cu sufletul la gură, cu o scânteie magică', a declarat Goldberg pe Twitter marți.

Agentul său, Abe Hoch, l-a descris pe Segal ca fiind prietenul și clientul său apropiat.

„Îmi va fi dor de căldura, umorul și prietenia lui. El a fost un om minunat', a spus el într-un comunicat furnizat de Sony.

Foto: Profimedia

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
ziareonline.ro
Publicitate
Libertatea
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Huff
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete