Actorul George Segal a murit în urma unor complicații în timpul intervenției chirurgicale de bypass

Actorul George Segal a murit în urma unor complicații în timpul intervenției chirurgicale de bypass

George Segal, prolificul actor cu o carieră de peste șase decenii, a murit la 87 de ani, a declarat, marți, soția sa.

„Familia este devastată să anunțe că în această dimineață George Segal a decedat din cauza complicațiilor din operația de bypass', a declarat Sonia Segal într-un comunicat furnizat de Sony Television.

Segal era originar din Long Island, New York și a jucat în numeroase filme, printre care „„Whos Afraid of Virginia Woolf?' („Cui îi este frică de Virginia Woolf?') în 1966, pentru care a primit o nominalizare la Oscar și „A Touch of Class' în 1973.

Până în anii 1970, a jucat adesea în rolurile principale în filme precum “Ducesa și vulpea de apă murdară” și “Distracția cu Dick și Jane”. În anii ’90, Segal a devenit mai cunoscut pentru rolurile de televiziune, inclusiv în calitate de proprietar al revistei de modă, Jack Gallo, în „Just Shoot Me!'

În 2013, producătorul Adam F. Goldberg i-a oferit lui Segal rolul patriarhului familiei evreiești Albert “Pops” Solomon în seria sa semi-autobiografică, “The Goldbergs”.

„Printr-o pură întâmplare, am ajuns să găsesc persoana perfectă pentru a juca rolul patriarhului. La fel ca bunicul meu, George era un copil cu sufletul la gură, cu o scânteie magică', a declarat Goldberg pe Twitter marți.

Agentul său, Abe Hoch, l-a descris pe Segal ca fiind prietenul și clientul său apropiat.

„Îmi va fi dor de căldura, umorul și prietenia lui. El a fost un om minunat', a spus el într-un comunicat furnizat de Sony.

Foto: Profimedia

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ziareonline.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete