Ipostaza neașteptată în care Bianca Drăgușanu ar putea apărea! A cerut 100.000 de euro: „E cifra cu care lucrez”

Bianca Drăgușanu ar putea apărea într-o ipostază neașteptată în curând: pe ringul de box. Vedeta, care are 40 de ani, se antrenează de ani de zile și recent a primit o propunere de a face parte dintr-o gală MMA.

Bianca Drăgușanu a avut negocieri pentru a urca în ring în cadrul unei gale MMA ce va avea loc pe 27 septembrie. Ea a cerut 100.000 de euro, dar nu este sigur că lupta se va ține, căci ea nu are încă adversară. Andreea Tonciu, una dintre vedetele contactate, a refuzat după ce organizatorii îi ofereau o sumă considerată prea mică de către aceasta (sub 3000 de euro).

„100.000 de euro e cifra cu care lucrez. Sub această sumă eu nu discut', a declarat aceasta pentru playtech.ro.

„De vreo trei ani fac box cu un instructor, ceea ce mă face să mă simt foarte bine, în ciuda vânătăilor cu care mă aleg la mâini. Aș urca și-n ring, și pentru un meci de box, dacă suma pe care o primesc merită să fac asta', a mai spus vedeta.

bianca-dragusanu-100-000-de-euro-1SeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 6

Cum se menține Bianca Drăgușanu la 40 de ani

În urmă cu ani de zile, Bianca Drăgușanu ținea diete stricte, însă a renunțat acestea.  „Am trecut și prin diete, am trecut și prin faza când mâncam o cireașă sau o roșie pe zi, acum dacă nu mănânc nu pot să-mi duc sarcinile la bun sfârșit, nu pot să fac sală, nu pot să fac sport. Nu am de unde să-mi iau energia dacă nu mănânc, mi se pare esențial să mănânci cât să trăiești, dar am perioade când plec în vacanțe unde mănânc că îmi place să mănânc’, a spus Bianca Drăgușanu pe YouTube.

Ea a mai adăugat că evită două alimente, adică zahărul și sarea. „E bine să fii echilibrat, nu poți să faci din mâncare un stil de viață. Eu mănânc de toate, am chestii pe care le prefer și pe care nu. La modul general evit cel mai mare drog de pe planetă: zahărul. Zahăr și sare găsim în orice, încerc să le evit. Trebuie să avem un echilibru în tot’, a mai afirmat Bianca Drăgușanu.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Kudika
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete