Ion Dichiseanu, ținută cu stil pe ultimul drum. De ce a ales familia costum alb?

Ion Dichiseanu, ținută cu stil pe ultimul drum. De ce a ales familia costum alb?

Trupul neînsufleţit al lui Ion Dichiseanu a fost depus, vineri, în foaierul Teatrului Nottara, unde va rămâne până sâmbătă dimineață. Sicriul de culoare albă a fost acoperit cu drapelul României.

„Dispariţia lui Ion Dichiseanu lasă un gol în lumea artistică din România, iar cuvintele pe care le rostea el într-un interviu acordat în urmă cu aproape un deceniu sunt azi, într-un alt context, la fel de actuale: «Mi-aş dori foarte mult ca mai marii ţării să înţeleagă, nu doar la nivel declarativ, că o naţiune fără cultură este pierdută şi, deci, să privească mai înţelegător zbaterile noastre şi să ne sprijine concret»', a fost mesajul reprezentanților de la Teatrul Nottara.

Toți cei care l-au apreciat pe marele actor sunt așteptați să vină să-și ia rămas bun de la acesta pânâ sâmbătă, la ora 10:00, atunci când acesta va fi transportat la capela Cimitirului Bellu, unde va fi înmormântat cu onoruri militare. Familia se va asigura că se vor respecta regulile impuse de pandemie, în cazul în care numărul de persoane va fi mare.

Toate detaliile privind înmormântarea au fost atent puse la punct și nici hainele în care Ion Dichiseanu va părăsi această lume nu au fost alese fără un motiv bine întemeiat. Recunoscut pentru stilul său casual cu mult stil, acesta este îmbrăcat într-o ținută complet albă. Familia își dorește ca marele actor să pășească spre veșnicie așa cum a trăit.

Ioana Dichiseanu, acuzații de malpraxis

Ioana Dichiseanu, fiica marelui actor a declarat că tatălui său i s-a pus un diagnostic greșit, iar el nu a fost infectat cu coronoavirus.

„S-a dus să facă o radiografie, o simplă radiografie, pentru că i se părea că simte ceva la un plămân. Și i-am spus să mergem să facem radiografia ca să se liniștească. Acolo ni s-a spus că e important să facă și un CT. CT-ul a fost interpretat nu foarte concludent. Vreau să mă consult întâi cu un avocat și să mi se spună ce șanse am să dovedesc că a fost malpraxis.

S-a întâmplat la un consult privat, la o clinică privată (…) Voi strânge dovezile și le voi pune cap la cap (…) Analizele au fost interpretate greșit. Ni s-a spus că este cancer. Nu are niciun cancer! Deci oamenii de acolo au citit că ar avea cancer. L-au trimis la o bronhoscopie, la o altă clinică privată, pentru a i se preleva și o biopsie', a declarat Ioana Dichiseanu la Antena 3.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ziareonline.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete