Ioana Tufaru, venit lunar sub limita unui trai decent: „Mă descurc greu financiar”

Ioana Tufaru, fiica regretatei Anda Călugăreanu, trece printr-o perioadă extrem de dificilă din punct de vedere financiar. Aceste probleme sunt cauzate de pandemie, dar și pentru că soțul ei nu poate lucra, fiind foarte bolnav.

Ioana Tufaru și Ionuț au împreună un băiețel. Cei trei se descurcă cum pot cu un venit lunar sub limita unui trai decent, însă sunt optimiști și sunt siguri că situația se va redresa după ce va trece pandemia.

„Nu am un loc de muncă stabil și deocamdată nici nu caut! Câștig din ajutorul social 800 de lei, mă descurc greu financiar, dar nu mă plâng! Da, iau și drepturile de autor. Venitul lunar este în jur de 1.500 de lei. Nu, Ionuț nu mai lucrează din cauza problemelor de sănătate pe care le are. Așteptăm să treacă pandemia să își facă pensie pe caz de boală', a dezvăluit Ioana Tufaru, pentru ciao.ro.

Fiica regretatei actrițe a mai mărturisit că în trecut mai primea mici roluri în piesele care se jucau la Teatrul Evreiesc. Lucrurile stau puțin diferit acum din cauza măsurilor impuse de situația epidemiologică.

„Teoretic da, sunt încă acolo (n.r. la Teatrul Evreiesc), doar că nu putem juca pentru că nu avem voie, suntem prea mulți pe scenă! În general, ei aveau o problemă cu mine că vorbeam tare și îmi spuneau mereu să nu mai vorbesc tare, că ei nu sunt surzi, am multe amintiri trăite cu ei.

Regizorul Andrei Munteanu (…) era foarte drastic când greșeai, te taxa imediat, dar îți și arăta până învățai. Nu pot numi «ceartă», doar lucruri de «luat aminte». Cel mai «dificil» a fost să mă adaptez cu stilul de lucru al lui Andrei… mișcarea scenică și intrările în scenă mi-au dat multe bătăi de cap, dansurile erau foarte grele și le-am învățat greu, și mă certa când greșeam până învățam.

Apoi, cu cântecele, alea erau un coșmar, a fost greu să le învăț că erau în idis, o limbă destul de grea. Îmi amintesc că am repetat cuvintele la un cântec până am învățat să le pronunț corect, pentru că trebuiau învățate perfect cuvintele, noi cântam live cu orchestra', a mai declarat Ioana Tufaru pentru sursa mai sus menționată.

Foto: Libertatea

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete