Alessandro Mucea, dezvăluiri despre cum va folosi marele premiu de la „Superstar”: „Voi investi mai ales în…”

Alessandro Mucea a fost marele câștigător „SuperStar România' 2021. Tânărul de 18 ani a dezvălui recent care sunt planurile lui de viitor și ce va face cu banii câștigați, mai exact un milion de lei.

Alessandro Mucea a avut emoții de fiecare dată când urca pe scenă, însă a reușit datorită vocii sale spectaculoase să câștige aprecierea juriului, dar și a publicului, acesta din urmă având ultimul cuvânt atunci când s-a dat „start vot'.

„SuperStar a fost, pentru mine, o experiență plină de fericire și am să îmi aduc aminte toată viața de momentele pe care le-am avut aici. Cel mai dificil moment a fost atunci când aveam emoții foarte mari înainte de a intra pe scenă.

Recunosc că asta nu prea m-a ajutat, dar până la sfârșitul concursului am reușit să le mai stăpânesc. Banii care i-am câștigat îi voi investi în muzică și nu în altceva, voi investi mai ales în cultura mea muzicală. Nu știu exact cum va fi viața mea după concurs, dar știu ce vreau să fac. Mai departe vreau să mă apuc de învățat muzică și de a deveni mai bun în ceea ce fac', a declarat Alessandro Mucea pentru Click.

Carla’s Dreams a fost unul dintre cei patru jurați care l-au apreciat încă de la început pe Alessandro Mucea.

„Indiferent de ce se întâmplă astăzi aici sau în concurs, tu nu ești de lăsat pe drum 100%. Minunat, minunat!', i-a mărturisit artistul în urmă cu ceva timp.

Clasamentul final a arătat în felul următor: Maria Jugănaru, locul 4, Romina Apostol, locul 3, Alexandru Precup, locul 2. Marele câștigător al serii și al sezonului a fost Alessandro Mucea. 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete