Ioana Tufaru, declarații surprinzătoare despre al doilea copil

Ioana Tufaru și soțul ei, Ionuț, au împreună un băiat pe care îl cresc așa cum pot și cum le permite situația financiară. De curând, fiica artistei Anda Călugăreanu a făcut o declarație surprinzătoare despre o eventuală nouă sarcină.

Cei trei sunt o familie fericită, iar Ioana Tufaru, în vârstă de 43 de ani, a declarat pentru playtech.ro că nu ar mai vrea al doilea copil și a explicat foarte în detaliu și motivul.

„Nu îmi mai doresc al doilea copil. În ziua de astăzi este foarte greu să crești un copil. Atât fizic cât și psihic te solicită foarte mult. Plus că tot timpul trebuie să fii în acțiune, tot timpul apar lucruri noi și trebuie să îi arăți. Pe lângă asta, mă apropii de vârsta de 44 de ani. Dacă mai fac un copilaș, când o să aibă el 15 ani, eu o să fiu bătrână. Nu pot accepta ideea de a fi o mamă în cârje. Este mai bine așa. Îl iubesc pe Luca, este sufletul meu, dar nu îmi mai trebuie un al doilea copil', a declarat fiica artistei Anda Călugăreanu pentru sursa mai sus menționată.

Situația financiară a familiei Ioanei Tufaru nu a fost roz niciodată, iar patronul echipei de fotbal FCSB, Gigi Becali, i-a ajutat cumpărându-le o casă. De când a venit pandemia, cei doi se descurcă extrem de greu și cum un necaz nu vine niciodată singur, Ionuț, soțul Ioanei, a demisionat de la firma de salubritate unde era angajat din cauza unor probleme grave de sănătate pe care medicii le-au descoperit.

„Cu banii, cât de cât ne mai descurcam, e greu, dar nu ne plângem…. Pentru toată lumea e greu în perioada asta, când totul e închis! Are mai multe Ionuț, boli cronice, depistate mai târziu, dar e ok! E sub tratament, le ținem sub control!', a mai declarat Ioana.

Foto: Libertatea

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete