Ioana Ignat, îndrăgostită din nou. Cine este norocosul iubit?

Ioana Ignat, îndrăgostită din nou. Cine este norocosul iubit?

Ioana Ignat face parte din tânăra generație a lumii muzicale din România. Ea a reușit să ajungă la inima românilor datorită talentului său artistic și al pieselor încărcate de mesaje emoționale.

Dacă pe plan profesional, cântăreața a reușit să ajungă cât mai sus în topurile muzicale, nici pe plan personal nu stă rău. Ea își petrece foarte mult timp alături de Sebastian Dobrincu, tânărul IT român cu o afacere prosperă în America.

Cei doi au fost văzuți foarte des pe rețelele de socializare, iar fanii lor au concluzionat că formează un cuplu. Din toamna anului trecut, Sebastian era într-o relație cu vloggerița Mimi, însă potrivit unor comentarii de pe rețelele de socializare, cei doi s-au despărțit, iar tânărul afacerist pare a fi îndrăgostit de cântăreața celebră.

Împreună pe plan personal, colaboratori pe plan profesional

Acum câteva săptămâni, Sebastian și Ioana au colaborat la un proiect muzical comun. Cei doi au lansat piesa „Inimă naivă', piesă ce transmite un mesaj emoționant despre despărțirea de persoana iubită.

Sebastian și Marius Moga au creat împreună studioul IREAL, dotat cu cea mai nouă tehnologie în materie de muzică.

„Împreună cu Ioana și întreaga echipă am reușit să creăm o poveste frumoasă și sinceră, bazată pe ceva ce toți trăim cel puțin o dată în viață – a iubi naiv, fără prejudecăți. Lucrăm de aproape un an la această piesă. Am făcut mii de modificări până ne-am convins că transmite emoția potrivită', a declarat Sebastian Dobrincu.

Cât despre videoclipul piesei, acesta a fost filmat în trei zile, iar cadrul a fost unul ireal.

„Am reușit totodată să facem premieră prin clipul piesei, folosind tehnologii de producție virtuală nemaintâlnite într-un clip muzical. Deși pare că ne cântăm iubirea neîmplinită pe Marte, în realitate toată acțiunea a avut loc într-un platou de filmare. Sunt recunoscător întregii echipe și sperăm ca piesa să ajungă la sufletele a cât mai multor oameni', a mai declarat Sebastian Dobrincu.

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ziareonline.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete