Fetița lui Smiley și a Ginei Pistol poartă un nume cu o semnificație profundă! Ce înseamnă Josephine?

Fetița lui Smiley și a Ginei Pistol poartă un nume cu o semnificație profundă! Ce înseamnă Josephine?

La aproape o lună de la nașterea micuței lui Smiley și a Ginei Pistol s-a aflat și ce nume îi vor pune proaspeții părinți. Prezentatoarea emisiunii „Chefi la cuțite' a rămas însărcinată când nici nu se aștepta, iar vestea că va deveni mamă a făcut-o cea mai fericită femeie din lume.

Josephine s-a născut la 9 martie 2021 prin operație de cezariană. Ginei i-a fost dificil în primele zile, însă și-a revenit ușor, ușor. Numele micuței lor are o semnificație profundă. În limba ebraică înseamnă „Yahweh (Dumnezeu) va răsplăti' și este varianta feminină a numelui Joseph, ebraicul Yosef.

Mai mut decât atât, Iosif apare în Biblie ca fiind soțul Fecioarei Maria sau un evreu bogat care l-a dat jos de pe cruce pe Iisus și l-a înmormântat.

Smiley și Gina Pistol au explicat de ce au ales numele acesta. Gina s-a inspirat după o melodie a lui Chris Rea, iar Smiley a ales numele Ana pentru că se potrivește cu numele de familie.

„Fiecare a ales câte un nume. Gina a ales Josephine și mie mi-a placut foarte mult și eu am ales Ana. Noi îi spunem Josephine. Gina Pistol a ales numele dintr-o melodie a lui Chris Rhea care i-a plăcut foarte mult, iar eu am ales Ana pentru că îmi place mie mult de tot numele ăsta și se potriveste cu Maria', a declarat Smiley.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
ziareonline.ro
Publicitate
Libertatea
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Huff
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete