Fetița lui Smiley și a Ginei Pistol poartă un nume cu o semnificație profundă! Ce înseamnă Josephine?

Fetița lui Smiley și a Ginei Pistol poartă un nume cu o semnificație profundă! Ce înseamnă Josephine?

La aproape o lună de la nașterea micuței lui Smiley și a Ginei Pistol s-a aflat și ce nume îi vor pune proaspeții părinți. Prezentatoarea emisiunii „Chefi la cuțite' a rămas însărcinată când nici nu se aștepta, iar vestea că va deveni mamă a făcut-o cea mai fericită femeie din lume.

Josephine s-a născut la 9 martie 2021 prin operație de cezariană. Ginei i-a fost dificil în primele zile, însă și-a revenit ușor, ușor. Numele micuței lor are o semnificație profundă. În limba ebraică înseamnă „Yahweh (Dumnezeu) va răsplăti' și este varianta feminină a numelui Joseph, ebraicul Yosef.

Mai mut decât atât, Iosif apare în Biblie ca fiind soțul Fecioarei Maria sau un evreu bogat care l-a dat jos de pe cruce pe Iisus și l-a înmormântat.

Smiley și Gina Pistol au explicat de ce au ales numele acesta. Gina s-a inspirat după o melodie a lui Chris Rea, iar Smiley a ales numele Ana pentru că se potrivește cu numele de familie.

„Fiecare a ales câte un nume. Gina a ales Josephine și mie mi-a placut foarte mult și eu am ales Ana. Noi îi spunem Josephine. Gina Pistol a ales numele dintr-o melodie a lui Chris Rhea care i-a plăcut foarte mult, iar eu am ales Ana pentru că îmi place mie mult de tot numele ăsta și se potriveste cu Maria', a declarat Smiley.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ziareonline.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete