Ioana Ginghină, transformare spectaculoasă. Cum arată actrița?

Ioana Ginghină, transformare spectaculoasă. Cum arată actrița?

După o traumă sentimentală, multe dintre doamne își acordă o atenție deosebită. Merg la coafor mai des, își schimbă stilul de viață, cel vestimentar sau mai mult de atât, apelează la diverse trucuri pentru a slăbi.

Acest lucru se poate observa și la Ioana Ginghină care parcă a renăscut după divorțul de Alexandru Papadopol. Vedeta din serialul „Adela' se mândrește cu o siluetă parcă trasă prin inel, însă cu toate acestea ea a mărturisit că mai are de adus îmbunătățiri aspectului său.

La 43 de ani, Ioana se poate declara o femeie realizată din punct de vedere profesional, cu numeroase apariții TV, dar și pe scena teatrului românesc. Mai mult de atât, ea este foarte dedicată fiicei sale din mariajul cu actorul Alexandru Papadopol.

Fiica sa a fost cea de la care a luat exemplu de a face sport și de a-și corecta stilul de viață. Astfel, actrița a renunțat la carne, face meditație, respectă orele de somn, toate acestea ajutând-o și pe plan psihic, dar și fizic. Ioana Ginghină a slăbit foarte multe kilograme, lăudându-se cu o silueta impecabilă. Deși are un program încărcat, vedeta de la Antena 1 nu se dezice de la ritualul său sportiv, susținând că mai are puțin de muncă până va ajunge la obiectivul stabilit.

'Mai e ceva de muncă', a scris Ioana Ginghină în dreptul unei imagini postate la Instastory.

Ea apare în echipament sportiv, afișând un abdoment foarte tonifiat, acesta fiind un impuls pentru toate doamnele și domnișoarele ce vor o schimbare sănătoasă.

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ziareonline.ro
CSID
Descopera.ro
Libertatea
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Huff
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete