Prințul Harry, rugat „să vină acasă” pentru a-și vedea bunicul

Prințul Harry ar fi fost rugat să se întoarcă în Marea Britanie pentru a-l vizita pe prințul Philip, care a petrecut câteva zile în spital.

Prințul Philip, în vârstă de 99 de ani, a suferit o intervenție chirugicală de succes din cauza unei afecțiuni cardiace preexistente la Spitalul Sf. Bartolomeu din Londra, cu doar trei luni înainte de împlinirea a 100 de ani.

Ducele de Edinburgh a părăsit spitalul NHS unde a fost operat la inimă și a fost mutat înapoi la spitalul privat King Edward VII pentru a continua tratamentul, a spus Palatul Buckingham. Expertul regal Katie Nicholl a declarat că există știri neconfirmate conform cărora prințul Harry a fost „rugat să vină acasă'.

„Sunt preocupați de sănătatea ducelui de Edinburgh, care este grav bolnav la spital. Există apeluri ale unor comentatori și experți regali care consideră că acest interviu ar trebui reprogramat și difuzat într-un moment mai puțin sensibil pentru Familia Regală. Și există chiar și câteva zvornuri cum că prințul Harry este rugat să vină acasă să-l vadă pe bunicul său. Dar rămân la nivel de speculații pentru că palatul sau purtătorii de cuvânt din Sussex nu au confirmat nimic. Acest interviu vine într-un moment atât de dificil', a declarat Katie Nicholl, la Entertainment Tonight.

Ducele, cel mai longeviv consort al națiunii, a petrecut 17 nopți în spital

El a fost internat inițial la regele Edward al VII-lea, pe 16 februarie, după ce s-a simțit rău la castelul Windsor, iar luni a fost mutat cu o ambulanță la St Bartholomew.

Preocuparea a fost sporită din cauza vârstei sale înaintate, ducesa de Cornwall afirmând săptămâna aceasta că ducele „se îmbunătățește ușor' și adaugă: „Ne vom ruga în continuare să fie bine'.

Știrea a fost anunțată pe fondul tensiunilor din cadrul familiei regale înainte de controversatul interviu televizat al Ducelui și Ducesei de Sussex.

Într-un nou videoclip lansat vineri, Meghan a spus că este „eliberator' să poți avea „dreptul și privilegiul' de a putea „spune da' la un interviu cu Oprah Winfrey.

Ea a spus într-un extras anterior că nu se putea aștepta să rămână tăcută dacă „The Firm' joacă un rol în „perpetuarea falsităților' despre ea și Harry.

Cei doi au primit numeroase apeluri ca difuzarea de duminică să fi fost amânată din respect pentru Prințul Philip.

Foto: Profimedia

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete