Ioana Ginghină se declară „expertă în post”. Ce mănâncă actrița zilnic în această perioadă?

Postul Paștelui ține anul acesta de pe 2 martie până pe 18 aprilie, iar Paștele îl vom sărbători în data de 19 aprilie.

Actrița Ioana Ginghină se declară „expertă în post”. Vedeta mărturisește că respectă adesea perioadele acestuia, iar, bazându-se pe câteva reguli simple, actrița consideră că postul nu este greu de ținut.

Ioana Ginghină se declară „expertă în post”. Ce mănâncă actrița zilnic în această perioadă?

„Pot spune că sunt expertă în post. Le țin de foarte mult timp și nu este greu, dacă respecți anumite reguli.

Nu consum pâine. Mănânc doar lipie, o singură lipie la masă. Fără zahăr. Mănânc doar dulciuri raw vegane, doar dimineața și nu zilnic”, a declarat, pentru Libertatea, Ioana Ginghină.

Deși la prima vedere pare destul de complicat, Ioana Ginghină susține că meniul ei este consistent și că nu își privează organismul de micile plăceri.

„De exemplu, iată un meniu pe o zi întreagă: (1) mic dejun – înghețată raw vegană sau budincă din semințe de chia; (2) prânz – o salată cu multe ingrediente (legume cât mai variate) și brânză tofu; (3) cină – o supă cremă de legume”, a detaliat actrița.

Vedeta își face timp și pentru exerciții fizice, pe care le include în programul ei indiferent de activitățile casnice pe care le face în ziua respectivă.

„Fac sport, acum zilnic, dar 20 de minute, nu mai mult”, a încheiat Ioana Ginghină, pentru aceeași sursă citată anterior.

Postul Paştilor sau Postul Mare ține șapte săptămâni și este împărțit în două perioade: Postul Păresimilor, care ține până în Duminica Floriilor, și Postul Paștelui, reprezentat de ultima săptămână – Săptămâna Mare sau Săptămâna Patimilor.

Șase săptămâni sunt în amintirea celor patruzeci de zile de postire a Mântuitorului, iar a șaptea săptămână este întru cinstirea Pătimirilor Sale.

Foto: Instagram

Citește și:

A rupt logodna, apoi a aflat că este însărcinată! Fosta actriță va deveni mamă pentru prima oară!

După anunțul că a pierdut o sarcină cu gemeni în urmă cu doi ani, actrița dezvăluie că este însărcinată pentru a treia oară!

Christian Sabbagh, despre greutățile căsniciei sale: „Au fost momente când primeam amenințări”

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
Libertatea
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Huff
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete