Ioana Ginghină a schimbat prefixul! La 40 de ani, „vârsta a venit la pachet cu numeroase împliniri”

Ioana Ginghină împlinește, astăzi, frumoasa vârstă de 40 de ani. De ziua ei, actrița a fost sărbătorită la ca carte de cei dragi și a primit o mulțime de mesaje și urări.

Ioana Ginghină și-a sărbătorit ziua de naștere în avans.

„Am primit foarte multe mesaje și urări. Este și o vârstă rotunda, ai mei sunt mai impresionați decât mine că am împlinit 40 de ani. Sunt împăcată cu vârsta, nu am stat degeaba până acum. Vârsta a venit la pachet cu numeroase împliniri, satisfacții. Dorința mea cea mai mare a fost să-mi văd finuțul din Bucovina, pe care nu îl mai văzusem de patru ani. Week-endul trecut, când a fost și Alexandru liber, am mers în Bucovina, așa că pot să spun că mi-am petrecut ziua de naștere mai devreme', a mărturisit Ioana Ginghină.

Ioana Ginghină a schimbat prefixul!

Cu toate astea, surprizele au continuat pentru Ioana. Plecat într-un turneu de promovare al unei piese de teatru, Alexandru Papadobol s-a întors astăzi, în București, pentru a-și vedea soția, iar Ruxandra – fiica lor a răsfățat-o pe îndrăgita actriță cu tot felul de gesturi frumoase încă de la prima oră a dimineții.

„Ruxandra a chiulit de la școală, ca să nu mă trezesc eu la 6 dimineața. Mă tine de dimineață numai în cadouri', a mai spus Ioana Ginghină, amuzată de situație.

Actrița o interpretează pe Geanina în serialul O grămadă de caramele', de la Happy Channel.

Pentru a vedea mai multe imagini cu Ioana Ghinghină, deschide galeria foto de mai sus!

Foto: Facebook

Mihaela Tudor

Citește și:

Ioana Ginghină a decis să-și schimbe viața: „Ne bate gândul să devenim vegetarieni'

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Retete
Baby
Doctorul Zilei
Sfatul parintilor
Mai multe din Vedete