Întâlnire de gradul zero între Deea Maxer și iubita fostului soț. Dinu a luat-o pe Magdalena la un eveniment în familie

Deea Maxer și Magdalena Chihaia, actuala iubită a lui Dinu Maxer, s-au întâlnit la un eveniment de familie în acest weekend. Cum a decurs întâlnirea lor.

Într-un eveniment de familie desfășurat în acest weekend, Deea Maxer și Magdalena Chihaia, actuala iubită a lui Dinu Maxer, s-au întâlnit într-o atmosferă prietenoasă. Botezul nepoatei lui Dinu Maxer le-a adus cele două femei la același eveniment, iar Deea a fost invitată de fosta cumnată.

Dansatoarea a venit însoțită de iubitul ei, Robert, iar Dinu Maxer nu a ezitat să își aducă partenera nouă cu el. Cu toate că cei doi au divorțat, Deea și Dinu Maxer au reușit să păstreze o relație foarte bună, iar întâlnirea lor la acest eveniment a fost una cordială. Relația lor pare să fie una bazată pe respect reciproc și înțelegere.

Deea Maxer și Magdalena Chihaia nu au apărut împreună în nicio fotografie de la eveniment, semn că au păstrat distanța și au evitat să se implice în vreo discuție sau situație neplăcută.

Este de remarcat faptul că Deea Maxer a fost invitată la botezul micuței Ayana, ceea ce demonstrează că legăturile dintre membrii familiei Maxer sunt puternice și că Deea continuă să facă parte din cercul lor de prieteni apropiați. Evenimentul a reprezentat un moment special pentru familia Maxer, iar prezența Deei și a Magdalenei Chihaia a arătat că relațiile lor s-au adaptat într-un mod matur și respectuos în ciuda divorțului.

Dinu Maxer și MarilenaSeparatorVEZI FOTOPOZA (1 / 12)

Cine este noua iubită a lui Dinu Maxer

După ce Dinu Maxer a dezvăluit că are o relație cu o femeie despre care nu dorește să ofere prea multe detalii, chiar dacă au fost surprinși împreună, aceasta face primele declarații despre artist. Magdalena Chihaia, coregrafa și profesoara de dans, a confirmat relația, dar a precizat că nu dorește să vorbească mai mult despre legătura cu Dinu.

Într-un interviu, Magdalena a confirmat că ea și Dinu Maxer sunt într-o relație. Cu toate acestea, ea a subliniat că momentan nu doresc să discute în detaliu despre acest subiect.

„Da, suntem iubiți! Da, suntem împreună. Momentan nu dorim să vorbim despre acest lucru', a spus Magda pentru Click.

A apărut ediția de septembrie a revistei Avantaje

Septembrie este o lună ca o bornă de hotar, este luna ce deschide ușa toamnei, cu vreme schimbătoare, capricioasă dar, probabil, așteptate de mulți, stropi binecuvântați de ploaie. Începem toamna în forță, dărâmăm mituri și învățăm de la specialiști să ne ferim de capcane și pericole care ne pot pune sănătatea sub imperiul riscului.

E important pentru sănătatea ta să știi ce este colesterolul, când devine periculos și cum îl poți menține între valori normale. Este prietenul și, în același timp, dușmanul nostru. Prieten, pentru că este indispensabil bunei funcționări a organismului; dușman, pentru ca se depune pe arterele noastre, ajungând să le obtureze.

Ce efecte are Sindromul Instagram? „Imaginea perfectă, dar falsă, lipsită de o poveste, nu poate construi o familie, pentru că nu poate stârni în bărbat decât dorințe sexuale ce se consumă mult prea repede' – Psiholog Constantin Cornea

Fenomenul de ghosting afectează din ce în ce mai mulți oameni, și, cel mai adesea, își are rădăcinile în insecuritățile și problemele celui care fuge, nu în comportamentul celui părăsit.

Interviu în exclusivitate:

Prof. Dr. Gheorghe Peltecu, specialist în obstetrică-ginecologie: Excesul operațiilor cezariene fără o indicație medicală a început să își arate efectele nocive”

Află mai multe din ediția print Avantaje septembrie:: https://magazines.ringier.ro/brands/avantaje/

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ELLE
Libertatea
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete