Simona Gherghe, situații neplăcute cu bona. Prezentatoarea are grijă singură de cei doi copii

Simona Gherghe a renunțat la bonă, după ce a avut parte de mai multe experiențe neplăcute. Prezentatoarea de la Antena 1 are grijă singură de cei doi copii.

Într-un interviu pentru viva.ro, Simona Gherghe a mărturisit că acum se ocupă singură de creșterea celor doi copii. Răzvan Săndulescu o ajută de fiecare dată când poate pe vedetă, mai ales când aceasta se află la filmările pentru show-ul matrimonial de la Antena 1.

„Am renunțat, de mult, la ideea de a avea bone. Din păcate, pentru noi, au fost niște experiențe tare neplăcute. Așa că, atâta vreme cât a fost mama mea cu noi, a fost foarte bine. Doar că bunicii au și ei viața lor și, de mai bine de un an, ne descurcăm singuri. Copiii au programul lor, rutina lor, totul e să fie sănătoși!'

Până de curând, mama Simonei Gherghe a ajutat-o foarte mult cu creșterea Anei și a lui Vlad. Acum, bunicii mai vin doar în weekend, iar copiii vedetei merg la școală și la grădiniță.

„Puținul timp liber aleg să-l dedic familiei. Ana și Vlad sunt încă mici și au nevoie de noi. Pe de altă parte, suntem doar eu și Răzvan cu ei, în cea mai mare parte a timpului, așa că și să vreau să ies la evenimente e practic imposibil. Ani de zile, mama ne-a fost alături și ne-a ajutat cu cei mici, dar de mai bine de un an suntem fără ajutoare. Mama s-a întors la viața ei, evident că mai vin bunicii în weekend sau mai merg copiii la țară, dar în restul timpului suntem în formula asta de patru.'

simona-gherghe-si-razvan-sandulescu-3SeparatorVEZI FOTOPOZA (1 / 10)

Simona Gherghe recunoaște că viața ei s-a schimbat complet de când a devenit mamă. Prezentatoarea emisunii „Mireasa' mărturisește că unele prietenii s-au încheiat, pentru că ea nu a mai putut ieși în oraș ca înainte.

„A fost foarte greu. Încă e greu. Dar am învățat să prioritizăm. Unele prietenii s-au răcit, pentru că nu mai suntem la fel de activi ca înainte de copii. Dar ne-am făcut și alți prieteni. Cumva, viața le așază pe toate. Primii trei ani au fost crunți, mai ales că a fost și pandemia, dar a fost și oboseala cronică de la atâția ani de nesomn, apoi, cu cât mai trece timpul, cu atât se luminează perspectiva. E și alegerea noastră să stăm mult cu ei. Să plecăm cu ei în călătorii, să ne petrecem weekendurile cu ei. Trece atât de repede timpul, încât știu că o să-mi fie cumplit de dor se momentele astea, cu ei mici.'

A apărut ediția de septembrie a revistei Avantaje

Septembrie este o lună ca o bornă de hotar, este luna ce deschide ușa toamnei, cu vreme schimbătoare, capricioasă dar, probabil, așteptate de mulți, stropi binecuvântați de ploaie. Începem toamna în forță, dărâmăm mituri și învățăm de la specialiști să ne ferim de capcane și pericole care ne pot pune sănătatea sub imperiul riscului.

E important pentru sănătatea ta să știi ce este colesterolul, când devine periculos și cum îl poți menține între valori normale. Este prietenul și, în același timp, dușmanul nostru. Prieten, pentru că este indispensabil bunei funcționări a organismului; dușman, pentru ca se depune pe arterele noastre, ajungând să le obtureze.

Ce efecte are Sindromul Instagram? „Imaginea perfectă, dar falsă, lipsită de o poveste, nu poate construi o familie, pentru că nu poate stârni în bărbat decât dorințe sexuale ce se consumă mult prea repede' – Psiholog Constantin Cornea

Fenomenul de ghosting afectează din ce în ce mai mulți oameni, și, cel mai adesea, își are rădăcinile în insecuritățile și problemele celui care fuge, nu în comportamentul celui părăsit.

Interviu în exclusivitate:

Prof. Dr. Gheorghe Peltecu, specialist în obstetrică-ginecologie: Excesul operațiilor cezariene fără o indicație medicală a început să își arate efectele nocive”

Află mai multe din ediția print Avantaje septembrie:: https://magazines.ringier.ro/brands/avantaje/

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ELLE
Libertatea
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete