Tulburător: Cum sună prima declarație venită din partea văduvei lui Kobe Bryant?

Tulburător: Cum sună prima declarație venită din partea văduvei lui Kobe Bryant?

La 4 zile de la tragedia care a dus la dispariția fostului jucător de baschet Kobe Bryant și a fiicei lui, Gianna, Vanessa Bryant transmite primul mesaj pe contul ei de Instagram.

„Nu există suficiente cuvinte pentru a descrie durerea. Eu și fiicele mele vrem să mulțumim milioanelor de oameni care ne-au arătat susținerea și dragostea lor în acest moment îngrozitor. Mulțumim pentru toate rugăciunile. Cu siguranță avem nevoie de ele.

Suntem complet devastați de dispariția adoratului meu soț, Kobe, tatăl fiicelor mele; și frumoasa și scumpa Gianna, o fiică iubitoare, grijulie și minunată și o soră incredibilă pentru Natalia, Bianka și Capri'.

În plus, văduva celebrului sportiv s-a gândit și la familiile celorlați ocupanți ai elicopterului care s-a prăbușit duminică, decedați și ei. „Suntem devastați și din cauza familiilor care și-au pierdut persoane dragi duminică și le înțelegem durerea. Nu există suficiente cuvinte pentru a descrie durerea pe care o simțim în acest moment.

Mă alină să știu că Kobe și Gigi știau că sunt foarte iubiți. Am fost binecuvântați să-i avem în viețile noastre. Aș fi vrut să fie aici cu noi pentru totdeauna. (…) Nu sunt sigură de ceea ce urmează în viețile noastre și este imposibil să îmi imaginez viața fără ei.

Dar ne trezim dimineața crezând că Kobe și fiica noastră, Gigi, ne luminează calea. Dragostea noastră pentru ei este infinită. Mi-aș dori să-i pot îmbrățișa, săruta și binecuvânta. Să-i avem aici cu noi pentru totdeauna', a continuat mesajul.

Kobe Bryant și fiica lui, Gianna, au murit duminică dimineața într-un accident aviatic. Elicopterul în care se afla fostul jucător de bachet alături de fiica lui și încă 7 persoane s-a prăbușit, iar toți cei care se aflau în el au decedat.

 

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Publicitate
Huff
VIVA!
Retete
Baby
TV Mania
Sfatul parintilor
Mai multe din Vedete