Ada Dumitru a spus ce probleme medicale are: „E o problemă intimă”

Ada Dumitru a fost eliminată de la Survivor România 2023 din cauza unor probleme medicale. Concurenta a spus ce diagnostic a primit din partea medicilor.

Din păcate, competiția a luat sfârșit pentru Ada Dumitru, deși ea își mai dorea să rămână la Survivor România. Invitată în emisiunea „La Măruță', ea a vorbit despre acest subiect sensibil.

„A fost problemă, pentru că lumea e încă puțin confuză', a spus Ada la PRO TV. „E o problemă intimă, nu știu dacă vrei să spui', i-a spus Cătălin Măruță invitatei sale.

Fosta concurentă de la Survivor România 2023 a spus în emisiunea lui Cătălin Măruță ce probleme medicale are. „Nu am o problemă să spun. E vorba despre niște chisturi pe ovarul stâng și cumva din cauza asta a fost delicată plecarea. Având problema asta… nu ai voie să stai afară, să faci mișcare, să… condițiile nu erau propice pentru ce am eu. Nu e neapărat ceva grav, doar că necesită o îngrijire aparte.'

Invitată în platoul emisiunii „La Măruță', Ada Dumitru a vorbit despre scandalurile din junglă, dar și despre concurenții controversați. „Am subestimat când am plecat. Am zis că mă duc și vedem ce se întâmplă. Pe tot parcursul, în afară de mici conflicte, am fost un om relaxat. De asta m-am și dus la multe nominalizări.'

Ada-Dumitru-parasire-competitieSeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 4

Prima veste care a lovit echipa roșie fiind că Ada Dumitru este eliminată pe motive medicale. „Totul va fi bine, sunt convinsă. E greu să explici ce trăiești aici', a ținut să spună simpatica actriță înainte de a părăsi show-ul. 

Daniel Pavel a anunțat în emisiune: „Aceste rezultate medicale te privesc pe tine, Ada. Din păcate, Ada, aceste rezultate revelează o situație pe care nu ne-o dorim… sănătatea este de importanță capitală. Pentru tine, Survivor se încheie pe considerente medicale'.

„Nu ni s-au dat pastile. Nouă nu ne mai vine menstruația pur și simplu'

După ce a fost eliminată de la Survivor România 2023 în ediția din 28 martie, Ada Dumitru a revenit pe rețelele de socializare unde a povestit prin ce trec concurentele în jungla din Republica Dominicană.

Întrebată dacă e adevărat că fetele nu mai au menstruație la Survivor România și dacă primesc absorbante ori anumite pastile, Ada Dumitru a spus că nu au primit niciun fel de medicament pentru durerile femeiești întrucât a dispărut ciclul menstrual după prima lună de concurs.

„Nu ni s-au dat pastile. Nouă nu ne mai vine menstruația pur și simplu. În secunda în care nu te mai hrănești cu proteină, nu-ți mai vine ciclul. În ianuarie a venit o tură de ciclu, la toate fetele. Apoi nimic, nimic, la revedere! Eu am ieșit, așa cum știți din cauze medicale.

E o problemă la ovare și nu mai puteam. Nu ține de mine. Nu mai puteam să stau la probe, să stau nemâncată. Eu mai voiam să stau. Medicii au considerat că nu mai trebuie să rămân', a dezvăluit Ada Dumitru pe TikTok, conform Fanatik.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
ELLE
Publicitate
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Life.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete