Inna, avere spectaculoasă. La ce sumă a ajuns faimoasa artistă?

Inna, avere spectaculoasă. La ce sumă a ajuns faimoasa artistă?

Toată lumea știe că Inna este una dintre cele mai apreciate cântărețe din România. După ani întregi încununați cu succese naționale, dar și internaționale, Inna a devenit o adevărată divă cu o avere impresionantă.

Artista este una dintre cele mai bogate vedete din țara noastră. Suma fabuloasă a averii sale se ridică la 20 de milioane de dolari. Datorită situației financiare ea călătorește în toate colțurile lumii.

Cântăreața l-a depășit până și pe Ilie Năstase, acesta din urmă având o avere de 15 milioane de dolari.

Onorariul Innei la un concert din străinătate este de 40.000 de euro, iar la multe dintre spectacole ea primește între 10.000 și 15.000 de euro. La evenimentele din țară, Inna nu participă fără a primi 5.000 de euro, iar la o cântare în noaptea dintre ani, artista a primit chiar și 40.000 de euro.

Una dintre investițiile valoroase pe care le-a făcut a fost achiziția unei vile de lux, în valoare de 250.000 de euro în complexul Cernica, avându-i ca vecini pe Smiley și Andreea Bănică.

Faimoasa cântăreață, pe numele real Elena Alexandra Apostoleanu are 34 ani și s-a născut în Mangalia. În urma colaborării sale, în 2008, cu cei de la Play & Win a lasat single-ul „Hot', piesă care a fost fruntașă în topurile radio din România, Bulgaria, Polonia, Rusia, Ungaria, Turcia și Grecia.

Poveste de dragoste cu rapperul Deliric

Unul dintre cele mai frunoase cupluri din România îl formează Inna și Deliric. Pentru că nimeni nu se aștepta la acest lucru, confirmarea relației celor doi a venit ca o bombă pentru toată lumea.

Artista a recunoscut că trăiește o poveste de dragoste minunată, a încercat să nu facă publică relația, dar presa a fost cu un pas înaintea ei. Cu toate că amândoi sunt prinși în diverse proiecte, își găsesc timp pentru a se bucura unul de celălalt. Ea vorbește foarte frumos despre relația ei și nu ezită nici o clipă să îi facă declarații de dragoste iubitului ei.

Mai mult de atât, frumoasa brunetă a mai spus că unul dintre visele ei este să devină mamă. Nu este însărcinată, însă atunci când va fi momentul potrivit, va fi foarte fericită. Celebra artistă nu vrea să se grăbească și va lăsa totul să vină de la sine.

„Mi-am dorit dintotdeauna să fiu mamă, dar mereu am spus că un copil vine atunci când e momentul’, a declarat Inna.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ziareonline.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete