Meghan Markle, declarații șocante despre rasism și sinucidere în interviul oferit lui Oprah Winfrey

Interviul lui Meghan Markle și al prințului Harry cu Oprah Winfrey a fost plin de afirmații șocante despre familia regală. Meghan Markle a făcut o serie de afirmații șocante în timpul interviului oferit lui Oprah Winfrey. Ea a dezvăluit că a avut gânduri suicidale în timpul petrecut în familia regală, din cauza celor apărute în mass-media.

Meghan i-a mărturisit lui Oprah că nu mai voia să fie în viață.

„Pur și simplu nu mai voiam să trăiesc, iar acestea au fost gânduri pe care le aveam în mod constant, gânduri îngrozitoare, însă reale și foarte clare', a fost declarația lui Meghan făcută cu ochii în lacrimi.

„Am zis că trebuie să merg neapărat undeva pentru a primi ajutorul unui specialist, asta pentru că nu mai simțisem niciodată așa ceva. Mi s-a spus însă că nu pot pentru că nu ar fi bine pentru instituția regală', a adăugat Meghan.

Mai mult de atât, ea i-a acuzat că ar fi fost îngrijorați de culoarea pielii a lui Archie, însă nu a dezvăluit numele persoanei la care făcea referire. La rândul său, Haryy a mărturisit că, la acel moment, a fost șocat, dar nu va dezvălui niciodată detalii despre acele discuții.

Ducesa de Sussex a mers mai departe cu dezvăluirile, spunând că membrii familiei regale ar fi schimbat special regulile tocmai pentru ca Archie să nu primească titlul de prinț la naștere.

În același timp, Meghan Markle a vorbit despre cât de mult a plăcut-o și a respectat-o pe Regina Elisabeta a II-a și despre cât de bine s-a simțit tratată de către suverana britanică.

La rândul lui, Harry a spus că are și acum o relație bună cu bunica sa, Regina, însă relația cu tatăl său, Prințul Charles este una destul de rece.

„Am fost dezamăgit, mai ales deoarece el a trecut prin ceva similar și știe ce înseamnă durerea, dar în același timp o să-l iubesc întotdeauna, însă există suferință și voi continua să fac tot ce îmi stă în putință pentru a repara relația cu tatăl meu. Aici mai este de lucrat', a mărturisit Harry.

Referitor la relația cu fratele său, Prințul William, Harry s-a rezumat să spună doar că ei „se află pe drumuri diferite'.

Kate a făcut-o pe Meghan să plângă

În timpul interviului, Meghan a povestit că informațiile apărute în tabloidele de scandal britanice, potrivit cărora ea ar fi făcut-o să plângă pe Ducesa de Cambridge, sunt eronate. Soția lui Harry a declarat că nu ea a făcut-o să plângă pe Kate, ci, de fapt, a fost contrariul.

Ea a precizat că, înainte de căsătoria cu prințul Harry în 2018, a avut loc un incident pe marginea rochiilor pe care urmau să le poarte domnișoarele de onoare.

„Kate m-a făcut să plâng, chiar m-a rănit', a spus Meghan, care a mai precizat că, la scurt timp după aceea, Ducesa de Cambridge și-a cerut scuze.

Meghan a spus că a iertat-o pe Kate, afirmând că incidentul a fost un „punct de cotitură' în ceea ce privește timpul petrecut în familia regală.

Archie va avea o surioară

Meghan și Harry au împărtășit vestea minunată că vor avea o fetiță. Au anunțat sarcina luna trecută cu o frumoasă fotografie alb-negru, dar s-au folosit de acest prilej pentru a dezvălui sexul. Când Meghan s-a îndreptat către scaunele unde făceau interviul, Oprah a comentat frumoasa ei burtică și a întrebat dacă va fi tot băiat sau fetiță.

Harry nu se afla de față la momentul respectiv, motiv pentru care Meghan a spus că va aștepta până când acesta i se va alătura pentru a împărtăși vestea. Cuplul a dezvăluit ulterior că Archie este foarte încântat că va avea o surioară.

„Să ai un băiat și apoi o fetiță, ce puteam cere mai mult?!', a declarat vădit emoționat prințul Harry.

Nu au spus o dată exactă când va avea loc fericitul eveniment, dar au spus că urmează să fie în vară. În finalul interviului care s-a întins pe durata a două ore, Oprah a întrebat-o pe Meghan dacă povestea de dragoste dintre ea și Harry are un final fericit.

„Mai fericit decât finalul oricărui basm pe care l-ai citit vreodată', i-a răspuns Megan.

Interviul a fost difuzat în SUA la primele ore ale zilei de luni dimineață și va fi difuzat pe ITV la ora 21:00. Insiderii spun că regina nu va urmări programul, dar va primi un briefing detaliat de la personalul său la micul dejun.

Mult așteptatul interviu a fost filmat la una dintre casele prietenilor lor, nu departe de vila lor din Santa Barbara.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete