Inna a ajuns la spital de urgență! Artista a avut un accident de circulație

cum și-a ales Inna numele de scenă

Inna a renunțat la deplasarea cu mașina personală, iar în ultima perioadă ea s-a folosit de skateboard-ul pentru a merge prin București. Din păcate, acest mod de locomoție i-a adus ceva probleme și s-a accidentat, fiind nevoită să meargă la medic.

Faimoasa cântăreață este extrem de activă pe rețelele de socializare, aceasta anunțându-și fanii că a avut nevoie de îngrijirea medicilor după ce a luat o căzătură destul de urâtă. Inna și-a pus pe jar admiratorii atunci când a postat pe Instagram o imagine cu ea de pe patul de spital, cu mâna bandajată.

Aceștia s-au liniștit văzând că urmele căzăturii nu sunt atât de grave și au comunicat cu artista urându-i recuperare rapidă, ba chiar au și glumit cu ea.

 

„Hai că mișcă, dă-i înainte/ Ai grijă de tine, dulceață / Să te faci bine repede / Sper că ești ok ❤️ / Sper că te-ai distrat cel puțin', sunt câteva dintre comentariile lăsate de cei care o iubesc.

Cu siguranță, Inna a fost răsfațată de iubitul ei, Deliric. Cei doi au o relație frumoasă din luna august a anului ce tocmai s-a încheiat. De-a lungul timpului, Inna a evitat să vorbească despre relațiile ei și a fost extrem de discretă în ceea ce privește viața profesională. Ulterior, a fost văzută îmrepună cu Deliric în mai multe ipostaze romantice și în cele din urmă, Inna a recunoscut relația ei cu celebrul rapper.

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
ziareonline.ro
Publicitate
Libertatea
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Huff
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete