Inna a ajuns la spital de urgență! Artista a avut un accident de circulație

cum și-a ales Inna numele de scenă

Inna a renunțat la deplasarea cu mașina personală, iar în ultima perioadă ea s-a folosit de skateboard-ul pentru a merge prin București. Din păcate, acest mod de locomoție i-a adus ceva probleme și s-a accidentat, fiind nevoită să meargă la medic.

Faimoasa cântăreață este extrem de activă pe rețelele de socializare, aceasta anunțându-și fanii că a avut nevoie de îngrijirea medicilor după ce a luat o căzătură destul de urâtă. Inna și-a pus pe jar admiratorii atunci când a postat pe Instagram o imagine cu ea de pe patul de spital, cu mâna bandajată.

Aceștia s-au liniștit văzând că urmele căzăturii nu sunt atât de grave și au comunicat cu artista urându-i recuperare rapidă, ba chiar au și glumit cu ea.

 

„Hai că mișcă, dă-i înainte/ Ai grijă de tine, dulceață / Să te faci bine repede / Sper că ești ok ❤️ / Sper că te-ai distrat cel puțin', sunt câteva dintre comentariile lăsate de cei care o iubesc.

Cu siguranță, Inna a fost răsfațată de iubitul ei, Deliric. Cei doi au o relație frumoasă din luna august a anului ce tocmai s-a încheiat. De-a lungul timpului, Inna a evitat să vorbească despre relațiile ei și a fost extrem de discretă în ceea ce privește viața profesională. Ulterior, a fost văzută îmrepună cu Deliric în mai multe ipostaze romantice și în cele din urmă, Inna a recunoscut relația ei cu celebrul rapper.

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ziareonline.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete