Ingrijire pentru sani

Pentru pectorali si brate: Strange pumnul mainii drepte si cuprinde-l cu mana stanga. Impinge astfel batele unul impotriva celuilalt. Mentine presiunea timp de zece secunde apoi relaxeaza-te. Fa exercitiul de zece ori. Inverseaza mainile si impinge iarasi de zece ori, cate zece secunde.

Pentru un bust elegant: Inoata cat poti de des stilul brass, pentru a-ti largi toracele. Daca-ti este mai la indemana, vasleste.

Ce mai e nou la raionul deproduse cosmetice?
Gasim pe Internet o mutime de produse care promit sani mai frumosi si mai mariin doar cateva saptamani. Suplimente alimentare pe baza de plante tailandeze, pilule cu hormoni, extras de malt care maresc volumul…

Atentie! Niciunul dintre aceste produse nu au fost validate prin testari medicale. Produsul miraculos nu exista. Singurele suplimente alimentare care pot ajuta sanii sunt cele pe baza de vitamina D, recomandate pentru limitarea riscului de cander de san.

Ceea ce au reusit laboratoarele cosmetice sa obtina sunt produse cosmetice care ajuta nu prin marirea volulmului ci prin alte trei actiuni:

  • hidatrarea tesuturilor;
  • favorizarea regenerarii celulelor;
  • tonifierea pielii.

In toate cazurile, obiectivul este de a face din invelisul cutan un veritabil sutien natural.

In unele situatii, merita sa apelezi la chirurgie
In orice imprejurare, exista solutia chirurgicala adecvata. Este important sa facem diferenta intre chirurgia (pur) estetica ale carei costuri nu sunt acoperite de asigurarile medicale si chirurgia plastica reparatorie, care raspunde unei nevoi medicale si este luata in calcul de asigurari, cu conditia validarii ei de catre un medic specialist.

– Daca tu consideri ca ai sanii prea mici conform gusturilor tale si vrei sa-i maresti sau daca vrei sa le schimbi forma sau amplasarea, aceasta va fi de competenta chirurgiei estetice si se va rezolva printr implanturi mamare, de forma si marimea pe care o vei conveni cu medicul, in functie de talia ta si de aspectul final pe care ti-l doresti. Costurile nu vor fi acoperite de asigurarile medicale.

– Daca suferi de o malformatie congenitala (sanii nu s-au dezvoltat la pubertate sau este o diferenta notabila de marime intre ei), daca ai suferit un accident sau o intervetie chirurgicala, atunci aceasta operatie intra in sfera chirurgiei reparatorii si ar trebui sa foie platita de asigurarile de sanatate. Trebuie, totusi, verificat in prealabil.
Umerii in spate, bustul drept, pieptul inainte!

Text: Mihaela Serea; Foto: Martin Valigursky/Dreamstime

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro

Citeste continuarea pe pagina urmatoare: 1 2

Recomandari
Libertatea
Retete
Baby
Doctorul Zilei
Sfatul parintilor
Mai multe din Frumusete