Fetiţa Simonei Pătruleasa merge acum la grădiniţa de stat

simona-patruleasa

Deşi în urmă cu câteva luni, prezentatoarea alesese ca fiica ei, Ingrid, să meargă la o grădiniţă particulară, acum a revenit asupra deciziei, mutând-o la grădiniţa de stat.

Doar câteva luni i-au trebuit pentru a observa diferenţele majore dintre cele două sisteme de învăţământ, optând pentru cel clasic.

Citeşte şi Vocația: mamă

Grădiniţa particulară vs cea de stat

Aceasta a vorbit despre aceste diferenţe colosale dintre cele două sisteme de învăţământ, spunând că:

  • la stat, educatoarele au metode de lucru cu cei mici
  • ştiu să se poarte cu ei
  • au multă experienţă în lucrul cu copiii

Simona Pătruleasa nu se teme de învăţământul de stat

Frumoasa mămică a mai declarat că nu se teme de grădiniţele din sistemul clasic se învăţământ, pentru că şi la cele din sistemul privat micuţii sunt aduşi cu punga de medicamente după ei când răcesc, astfel că nu există diferenţe  din acest  punct de vedere.

Tot ea a mai spus că acum nu se mai cere aviz când un copil lipseşte trei zile consecutiv de la grădiniţă. Simona a mai precizat că pericole să se îmbolnăvească cei mici sunt peste tot, menţionând  că atunci când copilul intră în colectivitate există fără să vrei şi acest risc, de a contracta diferite viroze de sezon.

În acest moment, spune Simona Pătruleasa, fetiţa ei, Ingrid, merge cu multă bucurie la grădiniţa cea nouă, şi nu vrea deloc să lipsească nicio zi.

Citeşte şi Simona Pătruleasa, dezbrăcată de secrete!

Foto: libertatea.ro

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Retete
Baby
Doctorul Zilei
Sfatul parintilor
Mai multe din Educatie